Am fost duminica pe Balta la Nucet (lacul 5) la Ilfoveni , cu gandul sa ma distrez cu niscaiva bibani.Am prins cu o saptamana in urma un biban la 440g 30cm (m-am filmat find cel mai mare prins de mine).Ieri insa nu am avut noroc nu am prins nimic si nici trasatura nu am avut in 2 ore. Dar un tip prinsese 2 stiuci de cca 1,5 si 2kg prin niste balti micutze cu Slider Salmo de vreo 5-6 cm. Balta de la Ilfoveni este 80% secata , am inteles ca patronul ar vrea sa scoata crapi chinezesti. Pana ieri cand sa le vand cu ochii mei nu prea am crezut ca este stiuca in lac ,desi mai auzisem ca ar mai fi prins niste amici ai amicilor ...si am zis ca or fi "din alea pescaresti".
Anyway daca cineva de pe forum este din Dambovita si a fost prin lacul cu pricina il rog sa-mi spuna si mie mai multe , la ce a prins si cam pe unde sa aplic si eu. Si am si eu intrebarea daca mai exista lacuri din astea sau alte zone in jud Dambovita unde se poate prinde stiuca.
Multumesc anticipat.
Pescuit la stiuca in jud DAMBOVITA!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salut! La ce balta, mai exact, s-au luat stiucile? Ca sunt multe in lantul Ilfoveni. E vorba de cea mare, care se vede de la strada, care, intr-adevar, e secata? Sau de cele de mai jos, spre Tirgoviste? La Nucet eu stiu ca nu e voie sa se pescuiasca, este crescatorie. Iar la Ilfoveni, balta mare, corect, se scoate des chinezescul, au facut si pescarie la sosea. Dar stiu ca era 100 RON/zi. Stii ceva locuri? Multumesc.
In zona, pe paraul Ilfov, sunt locuri bune si salbatice de clean.
In zona, pe paraul Ilfov, sunt locuri bune si salbatice de clean.
Da este vorba de ultima balta din lantul de lacuri. Ea este cunoscuta sub numele de Lacul 5 de catre cei din Dambovita si este la Ilfoveni impreuna cu lacul 4. Lacul 3 este la Bratesti, iar lacul 1 si 2 la Vacaresti.Despre taxa am auzit mai multe variante, dar este peste 100 lei / zi pentru ca vin multi crapisti. Eu unu nu as a da banii astia pentru pescuit la biban si stiuca de pe mal.
Atat cand este lacul plin cat si acuma cand este 80% secat se gasesc balti pe malul lui cu papura , stuf etc unde s-ar prinde stiuca, mai multe nu stiu.
Atat cand este lacul plin cat si acuma cand este 80% secat se gasesc balti pe malul lui cu papura , stuf etc unde s-ar prinde stiuca, mai multe nu stiu.