pescuit la sacalaia -cluj

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
adriand
senior
senior

pescuit la sacalaia -cluj

Mesaj de adriand » 20 Noi 2007, 18:14

salut prieteni pescari

as dori daca a fost cineva in ultima vreme la sacalaia sa-mi dea ceva date mai noi.
As vrea sa merg vineri pana acolo sa mai inmoi ceva voblere si lingurite in apa .

Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

Hori
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Hori » 20 Noi 2007, 19:05

Salutare Adrian eu am fost pe Sacalaia pe la inceputul lunii octombrie cu inca 3 prieteni si am avut ocazia sa prindem cate o marlita ,doua.Am fost informati de catre administratorul lacului ca urmeaza za populeze cu stiuca cat de curand.La stiuca se pescuieste doar in sistemul C&R.Peste cativa ani o sa ne putem bucura si noi de un lac(singurul)in care o sa se prinda niste exemplare deosebite zilnic nu de 2-3 ori pe an cum era pana acuma lacul Sacalaia.
FIR INTINS.

ATUU
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de ATUU » 20 Noi 2007, 19:19

0264241865 ar trebui sa fie nr de la cabana in octombrie era valabil
am prins si eu in doua iesiri 10 buc dar mititele cea mai rasarita 50 cm intradevar c&r

adriand
senior
senior

Re: pescuit la sacalaia -cluj

Mesaj de adriand » 21 Noi 2007, 09:43

[quote="adriand"]salut prieteni pescari

as dori daca a fost cineva in ultima vreme la sacalaia sa-mi dea ceva date mai noi.
As vrea sa merg vineri pana acolo sa mai inmoi ceva voblere si lingurite in apa .

Adrian[/quote]

multumesc pentru raspunsuri
la ce ati pescuit ? vobler sau lingurite?
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 21 Noi 2007, 10:11

Salut! Am fost si eu de doua ori in ultima vreme. In prima partida am luat o singura marlita iar in a doua vreo 4. Toate sub 50 cm. Intr-adevar se pescuieste in regim strict C&R (in sfarsit). Eu am prins exclusiv la vobler, desi am "dat" destul de mult si cu oscilante. Cred ca de anul viitor au sa apara si capturi mai serioase. Oricum felicitari celor care se ocupa acum de Sacalaia. In sfarsit se vede implicarea si astfel, in maxim 2-3 ani vom putea pescui si noi clujenii pe un lac "de stiuca" calumea.

Scrie răspuns