salut prieteni pescari
as dori daca a fost cineva in ultima vreme la sacalaia sa-mi dea ceva date mai noi.
As vrea sa merg vineri pana acolo sa mai inmoi ceva voblere si lingurite in apa .
Adrian
pescuit la sacalaia -cluj
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit la sacalaia -cluj
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Salutare Adrian eu am fost pe Sacalaia pe la inceputul lunii octombrie cu inca 3 prieteni si am avut ocazia sa prindem cate o marlita ,doua.Am fost informati de catre administratorul lacului ca urmeaza za populeze cu stiuca cat de curand.La stiuca se pescuieste doar in sistemul C&R.Peste cativa ani o sa ne putem bucura si noi de un lac(singurul)in care o sa se prinda niste exemplare deosebite zilnic nu de 2-3 ori pe an cum era pana acuma lacul Sacalaia.
FIR INTINS.
FIR INTINS.
Re: pescuit la sacalaia -cluj
[quote="adriand"]salut prieteni pescari
as dori daca a fost cineva in ultima vreme la sacalaia sa-mi dea ceva date mai noi.
As vrea sa merg vineri pana acolo sa mai inmoi ceva voblere si lingurite in apa .
Adrian[/quote]
multumesc pentru raspunsuri
la ce ati pescuit ? vobler sau lingurite?
Adrian
Adrian[/quote]
multumesc pentru raspunsuri
la ce ati pescuit ? vobler sau lingurite?
Adrian
WHY WORK WHEN YOU CAN xxx?
Salut! Am fost si eu de doua ori in ultima vreme. In prima partida am luat o singura marlita iar in a doua vreo 4. Toate sub 50 cm. Intr-adevar se pescuieste in regim strict C&R (in sfarsit). Eu am prins exclusiv la vobler, desi am "dat" destul de mult si cu oscilante. Cred ca de anul viitor au sa apara si capturi mai serioase. Oricum felicitari celor care se ocupa acum de Sacalaia. In sfarsit se vede implicarea si astfel, in maxim 2-3 ani vom putea pescui si noi clujenii pe un lac "de stiuca" calumea.