Am ocazia sa ajung pentru prima oara in viata in Delta.
Ce momeli se recomanda? Pentru stiuca si somn, ca de caras si crap am auzit numai vesti proaste
pescuit in delta dunarii
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- mihaimircea
- veteran
Nu am fost in perioada asta (eu am fost acum 2 luni ultima oara) dar a fost un amic acu o saptamana
La Sfantu Gheorghe a avut un noroc de noroc. Adica a prins mielu chitaristu. Adica nimic.
La zona Uzlina a mers bine. Acolo mi-a mers si mie bine
in special pe Isac. Stiuca a mers (1-5 kg), in ordine la: oscilanta, rotativa, vobler. Somn foarte rar si de 3-5 kg si numa la oscliante de 2-3.
fir intins!
La Sfantu Gheorghe a avut un noroc de noroc. Adica a prins mielu chitaristu. Adica nimic.
La zona Uzlina a mers bine. Acolo mi-a mers si mie bine

fir intins!
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran
- StefanDinu
- veteran
Am fost in zona Murighiol (inclusiv ISAC) acum 2 saptamani.
Dunare in scadere ... rezultate scazute.
Lacurile sunt pline de vegetatie (pe MILITAROVA nu se putea pescui nici unde).
Au mers voblere cu evolutie la max juma de metru sub apa (SALMO, BOMBER, SEBILE). Nu folosesc oscilante.
Rezultate: stiuca - max. 2kg (30-40 buc per partida), biban mare
Ciudat este ca in ultima zi nu a inceput sa traga decat dupa ora 9 desi eram pe lacuri de la 5. S-ar putea sa fie conjugat si cu faptul ca era ora in care plimbatul cu barca la pescuit lua sfarsit si se linistea atmosfera.
Dunare in scadere ... rezultate scazute.
Lacurile sunt pline de vegetatie (pe MILITAROVA nu se putea pescui nici unde).
Au mers voblere cu evolutie la max juma de metru sub apa (SALMO, BOMBER, SEBILE). Nu folosesc oscilante.
Rezultate: stiuca - max. 2kg (30-40 buc per partida), biban mare
Ciudat este ca in ultima zi nu a inceput sa traga decat dupa ora 9 desi eram pe lacuri de la 5. S-ar putea sa fie conjugat si cu faptul ca era ora in care plimbatul cu barca la pescuit lua sfarsit si se linistea atmosfera.