Pescuit Delta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pescuit Delta
Sapt. Viitoare voi pleca in Delta pt câteva zile si as dori sa știu care sunt pestii ce ar trebui căutati in aceasta perioada si cu ce naluci...
Multumesc!!
Multumesc!!
-
- utilizator constant
Re: Pescuit Delta
pestii cautai cu aparatul Foto....e prohibitie
eventual pescuieste cu artificiale ,la stiuca cu eliberare imediata si nici lucrul asta nu-l poti face peste tot

eventual pescuieste cu artificiale ,la stiuca cu eliberare imediata si nici lucrul asta nu-l poti face peste tot
Da...am aflat si eu Intr-un final... Din păcate tot trebuie sa mergbogdanpesc scrie:pestii cautai cu aparatul Foto....e prohibitie![]()
-
- utilizator constant
Nu e..."din pacate"...E DIN FERICIRE...."tot trebuie sa merg"....Delta e mirifica in sezonul asta,pasarile isi fac ritualul de imperechere,sunt tot un cantec si un colorit superb,natura isi schimba hainele din gri-crem in verde ,mai mult sau mai putin strident,e o imperechere unica de culori,pestii au si ei treaba lor....sa ai norocul acum ,in delta, sa vezi o nunta de crapi sau de carasi ,e ceva de-a dreptul spectaculos,avatii sar ca nebunii.....timpul e optim ,nici ff cald nici frig......ce sa mai, e superb...un ghid bun sa ai si aparat FOTO pe masura instantaneelor oferite de natura
Pescuitul pica pe planul xxx,indiferent cat de pasionat ai fii
Vizitare frumoasa!
Pescuitul pica pe planul xxx,indiferent cat de pasionat ai fii
Vizitare frumoasa!
Cred ca o iau razna de vad avatii sarind!!! Sinucidere curată !!
Ziceam " din păcate ", pt ca tre sa merg acum si nu mai târziu
Multumesc.. O zi buna !
Ziceam " din păcate ", pt ca tre sa merg acum si nu mai târziu
Multumesc.. O zi buna !
Exista si incinte private unde poti pescui. Oricum s-a terminat prohibitia la stiuca.
Sa ai o vacanta placuta!
Sa ai o vacanta placuta!
Dupa cum stiu e cu eliberare la stiuca si doar cu artificiale!dumi_id scrie:Exista si incinte private unde poti pescui. Oricum s-a terminat prohibitia la stiuca.
Sa ai o vacanta placuta!
-
- utilizator constant
Atentie mare la tantari......e invazie mare
Autanul sa nu lipseasca,haine cu maneca lunga,pantaloni lungi in ciorap,manusi subtiri...eu am in barca si o masca de albine....stiu ca e incomod dar cand vin vampirii puhoi e BELEA.....Nu e in fiecare an sau perioada din an, asa ,dar acum stiu sigur ca e
Autanul sa nu lipseasca,haine cu maneca lunga,pantaloni lungi in ciorap,manusi subtiri...eu am in barca si o masca de albine....stiu ca e incomod dar cand vin vampirii puhoi e BELEA.....Nu e in fiecare an sau perioada din an, asa ,dar acum stiu sigur ca e
La tântari nu m-am gândit... Eu o sa fiu pe un vaporas care se misca in continuu... Crezi ca voi avea probleme cu tantarii așa?
-
- utilizator constant
Cand e vaporasul in mars ,nu e problema mare,...problema devine majora cand acosteaza seara pe laga maluri,atunci sa te tii...daca il propteste si in stuf ,chiar e belea.......in localitati nu e beleaua asa mare,mai ales daca mancati sau dormiti pe la pensiuni,au gazdele grije de confortul clientilor(in general)...problema vine cand dormiti pe vaporas,pe apa in locuri salbatice
Daca mergi cumva cu dormitoar plutitor de la 4 stele in sus,iar nu e nici un bai ,au ei de toate pentru trompele lor
sejur placut!
Daca mergi cumva cu dormitoar plutitor de la 4 stele in sus,iar nu e nici un bai ,au ei de toate pentru trompele lor
sejur placut!