Salut! Ma gandesc ca daca maine tot e ziua nationala, si unii dintre noi avem liber, sa propun o partida de pescuit - ma adresez in special clujenilor. Eu as propune Alesd, dar daca altcineva are o alta propunere ma inscriu cu drag . Oricum, astept parerile si propunerile voastre, ramanand sa stabilim deseara la intalnire unde si cati mergem! Ce parere aveti?
PS Mi-a spus ieri Vali ca intalnirea de deseara se va tine la Sinaia sus in bar, deoarece crama este rezervata !
PS2 Dau eu prima tura de bere, doar e SF Andrei
Maine dimineata, directia Gura Lotrului - pe Olt, dupa clean si avat. Ma duc cu trenul, pentru ca am in plan 6 km de rau (3 pe un mal si 3 pe celalat) si astfel nu mai am cum sa ma car de acolo de la 7.00am si pana la 2.00pm. Eu il topesc si sper sa va distrati si voi la Cluj . Pe aici nu se ureaza nimic, decat de Sarbatori.
Daca nu se ureaza asta e ... urmeaza sa mai raspunda si dl Jean Scurtu sa ne spuna ca si el merge pe mississippi si uite asa facem trupa de mers la pescuit :D:D
da,da....si la Iasi a plouat... da' tot am facut o ekipa de prut!
he,he..nik nu-i poate opri pe nebuni, dak e sa fie pescuiala...nici viscolul rusesc nu ne sta in cale!
rezultatele...hmmm, nu grozave. dar a fost bine... abia astept sa mai merem.
ergo: frig, noroi, ploaie marunta si rece, kilometri pe malul raului...siii pescuiala la greu!
altfel n-ar fi frumos, nu?
Leba, Oltul era enorm si crema! Mai lucrau si aia cu draglinele. Nu aveai ce cauta la nici un fel de pescuit. M-am ofticat de moarte. Pune-te tu in locu' meu: la 5 dimineata, pe geam, cu bagajele facute si batul pregatit, ma uitam cum se rup norii...