Bine ai venit pe forum!
dream_fishing scrie:...as vrea sa-mi spuneti unde mergeti la pescuit de rapitor.
Eu numai pe Prut.
dream_fishing scrie: pe raul siret pescuieste cineva la avat si clean cu artificiale?
Parca era cineva din Iasi care pescuia pe Siret numai la artificiale ... insa nu l-am mai vazut pe forum cam demult.
dream_fishing scrie: dar pe raul prut, ca am vazut nish poze cu avati prinsi pe prut , la ungheni parca.
Pescarii de pe Prut sunt mai numerosi pe forum, insa (cel putin cazul meu) nu pescuiesc numai la rapitori.
dream_fishing scrie:imi puteti spune si mie cu ce merge mai bine avatul pe siret, ca nu reusesc sa-l pacalesc in nici un fel ; ma refer la avatii babani, nu la .....minori
Incearca pe Prut. Nici eu nu puteam "pacali" avatul pina nu de mult ... insa m-au ajutat bogatia in avat a Prutului, sfaturile de pe forum si ... putina perseverenta.
dream_fishing scrie: si ceva balti pe langa iasi cu stiuca in afara de cele de la probota mai stiti?
Probabil mai sunt ... insa mi-as dori si eu sa gasesc una mai putin cunoscuta.
dream_fishing scrie: si inca ceva.....cu ce se poate ajunge la bran?

Cu "pile".
Lasind gluma deoparte, s-ar parea ca la Bran nu se va pescui anul acesta cu ... permis de pescuit (vizat la zi si cu PG).
Insa eu "nu bag mina in foc" ca nu se va pescui.
Ca locatie, Branul este un brat al Prutului aflat la vreo 6-7 km amonte de Ungheni. Mijloc de transport trenul pina la Ungheni sau maxi-taxi pina la Bosia (si de acolo 5 km pe jos).
Si inca ceva: Daca n-ai mai fost pe Prut, ar fi bine sa nu te duci prima data singur. Vezi ca sunt zone unde pescuitul este permis si altele unde nu este permis (asa spune Politia de Frontiera). Bornele de pe fisie nu sunt intotdeauna vizibile, asa ca poti usor sa ajungi sa pescuiesti in zona "interzisa" ... nu stiu cit de corecta este aceasta interdictie ... insa (cel putin eu) nu merg la pescuit ca sa-mi creez probleme cu "organele".
Si ca sa fie totul "specific romanesc" vezi ca exista si reguli specifice postului de Politie de Frontiera pe raza caruia te afli.
Pe raza PPF Nicolina (adica la Ungheni, Bosia, Golaiesti) mergi la pescuit si vin ei sa te legitimeze acolo unde te afli.
Pe raza PPF Tutora inainte de a merge la pescuit te duci si ii anunti unde vei merge (cam greu cu pescarii de spining sa spuna ... ca merg la 1085+300

). Pina ajung sa te cunoasca te duci personal, apoi poti anunta si prin telefon.
Fir intins !