Stai jos scrie:E somn 100%. Am patit de 2 ori. Am vazut cand au sarit. Bateau la suprafata ca avatii. Mi-a taiat lejer sunline 10lb in timp ce-mi lua fir.
Nu.Sunt mrene mari prinse de exterior. Mai intra si avat dar ala nu reuseste asa ceva. Curentul extrem de puternic face ca nalucile grele sa loveasca mrenele in toate pozitiile .Mai este cate una care se prinde de gura ,insa ...una din cinci!

Mi-e scarba de ce se intampla pe locul ala ...Am doi cunoscuti care de cand s-a INCHIS pescuitul numai acolo pescuiesc si se lauda ca ,brusc, sunt cei mai talentati pescari! Cica in ultimii 10 ani nu au prins atata peste ...

E mare pacat de mrenele alea! Amicii nu elibereaza nimic ,chiar au iesit cu peste la vanzare

De vreo 3 zile cica a luat una de exterior care a urcat pe firul apei 50m si apoi a dezdoit ancorele!

Ce sa va mai zic? Sper din suflet sa inceapa odata Prebetul sa lucreze acolo si sa scoata insula de pietris afara...Va disparea curentul ,vor scapa mrenele ...Si probabil amicii vor deveni brusc pescari ca si ceilalti ...Ma gandesc ca atunci isi dau si ancorele (cu musca

) jos de pe fire

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.