Patanie la pescuit voi ati patit asa ceva ?

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Zamfi
veteran
veteran

Re: Patanie la pescuit voi ati patit asa ceva ?

Mesaj de Zamfi » 16 Iul 2015, 22:03

Stai jos scrie:E somn 100%. Am patit de 2 ori. Am vazut cand au sarit. Bateau la suprafata ca avatii. Mi-a taiat lejer sunline 10lb in timp ce-mi lua fir.
Nu.Sunt mrene mari prinse de exterior. Mai intra si avat dar ala nu reuseste asa ceva. Curentul extrem de puternic face ca nalucile grele sa loveasca mrenele in toate pozitiile .Mai este cate una care se prinde de gura ,insa ...una din cinci! :wallbash: Mi-e scarba de ce se intampla pe locul ala ...Am doi cunoscuti care de cand s-a INCHIS pescuitul numai acolo pescuiesc si se lauda ca ,brusc, sunt cei mai talentati pescari! Cica in ultimii 10 ani nu au prins atata peste ... :censored: E mare pacat de mrenele alea! Amicii nu elibereaza nimic ,chiar au iesit cu peste la vanzare :censored: De vreo 3 zile cica a luat una de exterior care a urcat pe firul apei 50m si apoi a dezdoit ancorele! :lol: Ce sa va mai zic? Sper din suflet sa inceapa odata Prebetul sa lucreze acolo si sa scoata insula de pietris afara...Va disparea curentul ,vor scapa mrenele ...Si probabil amicii vor deveni brusc pescari ca si ceilalti ...Ma gandesc ca atunci isi dau si ancorele (cu musca :elkgrin: ) jos de pe fire :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Stai jos
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Stai jos » 17 Iul 2015, 06:54

Nu e mreana...nici nu am pescuit in acel loc. Stiu cum se comporta avatul, mreana, somnul. Mie mi-a luat vobleru` "intre ape", scutura din cap ca somnul, s-a oprit vreo 5 sec cativa metri mai jos si atunci am incercat sa trag putin de el. Si-a dat drumul pe curent spre apa mai adanca si dupa ce a luat cam 15m de fir l-a taiat, fara smucituri sau ceva. Mreana prinsa de gura o ia in amonte si nu se zbate in halu` ala; prinsa de spate se poate lasa in curent ca bolovanul. Avat putea fi, dar daca era pe la 7-8kg. A doua zi insa, i-a intrat cuiva cu care merg la pescuit, in acelasi loc, in acelasi mod, si a scos fix somn.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Iul 2015, 07:48

Bun .Posibil ca in cazul colegului un somn a taiat textilul cu dintii .Doi la rand ? Hmmm.Insa eu vroiam sa descriu ,asa...in general, cam ce barbarii se intampla acolo... :wallbash: Desi o aripa dorsala de mreana poate taia instantaneu un textil subtire.Somnul nu taie imediat dupa contra ca dintii nu sunt de asa natura.La somn firul se freaca pe peria aia de dinti si cedeaza in tensiune.Colegul parca zicea ca imediat dupa contra a taiat! In continuare ,cunoscand locul descris ,cred ca nu e somn ce l-a necajit pe colegul :lol: Oricum sper sa se gate cu locul ala ca sa mai ramana in Mures ,pe zona in cauza, mrenele alea de 3-4 kg ....

Stai jos
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Stai jos » 17 Iul 2015, 08:01

Din pacate la cum avanseaza cu sapatul, pare ca mai tine si vara asta locul...

Paul19992
junior
junior

Mesaj de Paul19992 » 17 Iul 2015, 08:37

Eu m-am lasat de locu ala ca deja e prea mare agitatie pe acolo de pe toate malurile .. am gasit undeva mai sus un loc plin de avat doar ca nu poti pescui cu voblere de fund ca e plin de lespezi si se agata instantaneu .. am prins ultima data doi avati undeva la 50 de cm .. dar am cativa monstrii acolo .. si merge bine pe salmo minow .. am scapat vreo 4 si am prins 2 avati si un clenoi .. foloseam doar textil galben fluo si nu am avut nici o trasatura pana ce nu am pus struna de flurocarbon .. avi plec la mures si stau pana luni seara in sfarsit o mica vancata :)) mai revin eu cu poze si capturi daca prind ceva:) salutare
Strike Pro number one fishing

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 17 Iul 2015, 11:20

Stiu locul Paul.Vezi ca tine peste mare.Greu de pescuit pe pragurile alea dar e fain! De pe malul opus se poate da si la somn...Sa ai fire intinse!

Scrie răspuns