Pastravii-galeria RYOBI

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Pastravii-galeria RYOBI

Mesaj de andrei-ovidiu » 01 Apr 2006, 20:40

intr-adevar, eu am prins cel mai mare pastrav undeva pe la 1 kil, pana intr-un kil, dar viteza cu care inoata, acrobatiile si lumanarile senzationale, te fac sa uiti de orice alt peste! eu am Vidra si Bradisorul aproape, dar n-am reusit inca sa dau de asa animale, cu toate ca sunt si s-au prins! oricum intalnirea cu asemenea exemplare poate ca ti se arata 1 data-n viata!

razvan m. vrea sa se apuce de pastrav, eu anu' asta am in vedere salaul si stiuca, loc de tragere... Izbiceni, 160 de km departare de mine, dar sunt gramada akolo anu' asta! desigur nu va scapa Vidra de perindarile mele si Bradisorul, singurul lac cu pastrav unde am vazut pastravii atacand obletii mai ceva ca avatul. da ati vazut bine Filiala Valcea a bagat obleti in lacul montan Bradisor! Cica n-are pastravul ce manca... D-zeu cu mila... Cristi Ene a vazut si a prins pastravi din astia turbati dupa obleti, are la activ 2 buc. de 3 si de 2,5 kg pe Bradisor la lingura!

personal am vazut un pastrav in jur de 2 kg, sarind dupa un oblete in acelasi loc de vreo 15 ori in decurs de cateva secunde, l-a ratat, dar a ratat si voblerul meu un Rapala Husky Jerk de 8 cm! unghie in gat direct. voblerul a aterizat la 3 cm in fata lui, dar el avea treaba cu obletele ala! nu mai bine dadea el in voblerul meu :x .

una peste alta, pescuitul la pastrav este absolut fabulos!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 02 Apr 2006, 00:44

cam pe unde vine bradisorul?

watermoccasin
veteran
veteran

Mesaj de watermoccasin » 02 Apr 2006, 00:44

Ai dreptate in ceeea ce spui, referitor la drilul cu pastravii. Singura mea experienta halucinogena , de-a dreptul mortala , s-a petrecut acum multi ani pe bratul Sulina, mai exact chiar pe epava Rostocului, cind pescuiam cu un amic la rotativa dupa avat. Atunci am vazut cum un avat de exact 8,7 kg, (cintarit si evaluat post-mortem ) a putut
sa indrepte ancora unei rotative Mepps Comet nr. 4.
Evident ca nu eu am insfacat animalul, dar imaginea aceea mi-a ramas in tzeasta mult timp, bine intiparita!
Inca mai caut avatul.....De ce? Nu stiu..chestie de gust.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 02 Apr 2006, 09:51

Bradisorul..., la 50 de km de orasul Rm. Valcea inspre statiunea Voineasa!

vanatoruldepesti
veteran
veteran

Mesaj de vanatoruldepesti » 02 Apr 2006, 19:50

Neaparat sa te duci la Izbiceni Ove si vezi sa te duci de capu' tau, fara sa te invete nimeni nimic despre cum merg lucrurile akolo! Neaparat! Nu te mai duce nicaieri anul acesta, decat la Izbiceni! Nu uita twisterele akasa. A, sa nu uit: si voblerele. Sa ne spui si noua cum a fost, ca mie, lui Greiere si lui Pilula ne-a mers suuuuuper! Super! Salau dupa salau. Am plekat acasa ca ne era rusine de cat peste prinsesem. Neaparat sa te duci! :mrgreen:
Bradisorul este la fix 60Km de Rm.Valcea, pe Valea Oltului, spre Sibiu si la Gura Lotrului se face un drum la stanga, spre alt lac, Vidra (Rm.Valcea - Vidra=100km). Pe placuta scrie asa cum spune si domnu' Ove, Voineasa 80Km.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 02 Apr 2006, 20:04

stai flexat ca am un prieten care ma informeaza mereu de ce se-ntampla akolo! azi am putut sa ma duc lejer dar n-am facut-o pt. ca am vb. cu omu si mi-a zis ce si cum, dar voi ati fost caini surzi la vanatoare, nu ati stiut cum si unde sa dati din ce am inteles! merita iti spun eu sa mergem impreuna si daca esti de acord cu mine, mergem cand am informatia exacta, daca vrei desigur!

sper sa fak akuma o afacere marfa, o s-o vezi cat de curand! vezi ca si la Ciric va duceti la fel... caini surzi la vanatoare, fara antrenament si toate cele, nu va vad prea bine! Vb!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 03 Apr 2006, 08:25

Eu as vrea sa pescuiesc niste pastravi pe Bradisor dar daca se poate fara sa platesc taxa aia (cred ca e excesiv de mare). Pe unde sa merg ca sa nu ma intelnesc cu paznicii? Stie careva pe unde patruleaza aia, si la ce ore, ca sa evit intalnirile "nedorite" cu ei? Mersi anticipat.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 03 Apr 2006, 09:25

patruleaza pe malul cu soseaua! pe malul celalat cu padurea nici nu te vad, sau daca te vad nu vin!

Serbanel

Mesaj de Serbanel » 04 Apr 2006, 10:26

Ptr Andrei Ovidiu. Mersi mult ptr informatzie, imi e de folos. Am sa caut o panza verzuie de camuflaj, model MApN si daca aud motoru de masina o arunc peste mine asa ca devin invizibil. Padurarii patruleaza adesea in masini si observa mai ales petele de culoare, asa ii detecteaza pe braconieri. daca esti complet camuflat, te lasa lumea in pace.

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 07 Apr 2006, 15:32

Serbanel vei da cu rama sau cu pestitor? :wink:

Scrie răspuns