Pastrav... as vrea....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- trombonezu
- utilizator constant
Pastrav... as vrea....
Datorita faptului ca am auzit ca este un peste bataios nevoie mare si suspicios (si mai ales ca nu am prins niciodata) as vrea si eu sa stiu cam pe unde mai exista la noi in tzara si la ce se prinde...
La muste nu se pune problema ca nu le am cu fly!!!
Eu as incerca la vobler, rotativa si oscilanta dar nu l-as vedea dand decat in argintiu!!! Dar cum eu nu am avut niciodata ocazia ma mananca rau de tot!
La muste nu se pune problema ca nu le am cu fly!!!
Eu as incerca la vobler, rotativa si oscilanta dar nu l-as vedea dand decat in argintiu!!! Dar cum eu nu am avut niciodata ocazia ma mananca rau de tot!
- trombonezu
- utilizator constant
- trombonezu
- utilizator constant
Este prea departe Oasa de Iasi. Mergi la Gura Humorului. Am prins pastrav pe Moldova, dand dupa mreana si clean. Nu mare, dar cu siguranta este si pastrav mare, Moldova fiind un rau destul de mare.danr scrie:oasa este peste munte dupa vidra spre sebes, sau mergi pe drumul national sibiu, sebes, si apoi urci spre oasa
Iarasi prin dreptul localitatii Vama (de la Gura Humorului spre campulung) sunt locuri bune de dat la pastrav.
Alte locuri ar mai fi pe Bistrita, de la Vatra Dornei spre Neamt, sunt locuri adevarate si ca peisaje si ca bogatie piscicola. He he... sunt multe locuri si in Moldova..
Fir intins!
Re: Pastrav... as vrea....
Locurile sunt frumoase dar pacat ca nu prea mai tin peste ! Pe Dorna si pe Bistrita capturile bune pot sa le numar pe degete in ultimii ani. 

- wildexplorer
- utilizator constant
Re: Pastrav... as vrea....
Salmo Hornet de 2.5 si 3.5 cm sunt preferatele mele. Cele mai bune rezultate le-am avut la culoarea pastravului insa am avut capturi si la culorile argintiu si "biban"