Partide de sarbatori

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

adriano
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de adriano » 22 Dec 2006, 13:19

juventinu88 scrie:Duminica nu stiu dak merg dar luni sigur caut Stiuca,doar trebuie sa incerc si noul bat pe care l-am luat de Craciun.......Sarbatori fericite tuturor...si snur intins
Apropo de stiuca: anul asta mos craciun a venit dintre ape pentru mine.Am fost ieri pe Gostilele si dupa vreo trei ore aveam doar doi strapi si unul de 2 kg, cand in drum spre iesire m-am oprit la locul chemat Valea Boerului(pt.cei ce cunosc balta).Locul mi-a dat multe capturi in timp iar in ultimele doua luni de trei ori am ratat ceva mare,de doua ori mi-a taiat in dril,o data s-a desprins linga barca.Dar,Bingo! ieri dupa cateva lanseuri cu un shad alb de 8 si jig de 10g am agatat un step si dupa ce am fortat s-a dezagatat numai ca imediat pe cadere a venit atacul, mai mult o smucitura.Imediat ce am intepat am inteles ca era ceva premium.Sa nu mai lungesc: stiuca mareeee 11,6 kg,all time record pentru mine.Am fotografiat cu telefonul si poza va fi in galerie.
Asa ca mos Craciun in loc de fes rosu are aripioarele rosii de data asta.
Sarbatori Fericite la toata lumea si tinem legatura,pentru 7 luni am sa fiu in Florida si am sa incerc sa va tin la curent cu ce se pescuieste pe acolo.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Dec 2006, 14:06

Sorin scrie:credeam ca sunt singurul tzacanit care merge de sarbatori la pescuit :D

Ai vrea tu..... :lol: :lol:
Craciun fericit tuturor,si in mod special sotiilor care "inchid ochii"
la toate "aberatiile 'noaste.
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 22 Dec 2006, 14:09

Andrei , te paste vreun gind "necurat" intre Craciun si Anul-nou ??? daca asa este , sint toate sansele sa ne intilnim pe apa ...

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 22 Dec 2006, 17:27

Asa deci tzacanitzi , hai?! Ia sa va vad care-i in stare sa-si duca si nevasta la o stiuca :lol: Ca sa nu fie nevoita saraca sa inchida ochii...Eu o sa incerc!Si inca il duc pe cumnatu' (daca tot vine acasa...) si cu prietena lui cu tot!!!
Ei si ca tacamul sa fie complet , tipa (lu' cumnatu!) e italianca :lol: :lol: :lol:
Asa ca ferea ca e (de) belea :P
Sarbatori Fericite !
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 22 Dec 2006, 17:43

zamfi scrie:Asa deci tzacanitzi , hai?! Ia sa va vad care-i in stare sa-si duca si nevasta la o stiuca :lol: Ca sa nu fie nevoita saraca sa inchida ochii...Eu o sa incerc!Si inca il duc pe cumnatu' (daca tot vine acasa...) si cu prietena lui cu tot!!!
Ei si ca tacamul sa fie complet , tipa (lu' cumnatu!) e italianca :lol: :lol: :lol:
Asa ca ferea ca e (de) belea :P
Sarbatori Fericite !
ma, daca te duci si cu cumnata si cu prietena ...etc....deja e socializare si nu se pune :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 22 Dec 2006, 19:39

Sorin scrie:credeam ca sunt singurul tzacanit care merge de sarbatori la pescuit :D
:D :D :D shi eu credeam la fel, in timp ce `lumea` merge la Metro eu ma duceam la pescuit, MICROBUL DIN NOI NU DOARME :lol:
be smart be silent be deadly.....

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 22 Dec 2006, 19:40

lol ! io tocmai ce am intrat in casa shi pe forum (m-am intors de la pescuit) :wink:

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 22 Dec 2006, 20:58

Cati scrie:Andrei , te paste vreun gind "necurat" intre Craciun si Anul-nou ??? daca asa este , sint toate sansele sa ne intilnim pe apa ...
mersi de invitatie Cati, dar nu ma bag :D , mai incolo putin!

Craciun Fericit!

oby 1
veteran
veteran

Mesaj de oby 1 » 22 Dec 2006, 21:08

sunt dispus sa arat din locurile secrete :oops: dar numai pe 31XII2006 si 1I2007 :twisted:
astept solicitari

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 26 Dec 2006, 17:34

Am venit! Acum! Asa cum v-am zis... (socializare)!Am avut doi colindatori , unu mic (nu cred ca avea kilu') pe care numa' l-am urecheat si unul(una) mai vanjos pe care l-am lasat sa spuna colinda! Ce nu credeti ca avea voce?Ia uitati-va in galeria mea sa vedeti ce frumos colinda...
Sarbatori Fericite in continuare!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns