Partener spinning Pitesti

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danroag
utilizator nou
utilizator nou

Partener spinning Pitesti

Mesaj de danroag » 09 Oct 2013, 06:38

45 ani, masina, barca, sonar, liber doar in weekend caut un partener de pescuit ( clean, salau, stiuca, avat,...) din Pitesti.
Pescuiesc in Jud. Arges, pe Olt si Dunare, ocazional si in Delta.
Nu stiu daca exista un club de spinning in Pitesti, cu echipe inscrise in camp. national? Unele locatii sunt interesante...

boistean
veteran
veteran

Re: Partener spinning Pitesti

Mesaj de boistean » 09 Oct 2013, 11:54

danroag scrie:45 ani, masina, barca, sonar, liber doar in weekend caut un partener de pescuit ( clean, salau, stiuca, avat,...) din Pitesti.
Pescuiesc in Jud. Arges, pe Olt si Dunare, ocazional si in Delta.
Nu stiu daca exista un club de spinning in Pitesti, cu echipe inscrise in camp. national? Unele locatii sunt interesante...

https://www.facebook.com/pages/Spinning ... 3306897885 - l-am gasit pe google, nu este inscris in LRS...

p.s. daca locuiai ceva mai in nordul tarii, rezolvam si eu problema unui partener de pescuit. :wink:

dan.o
utilizator nou
utilizator nou

Re: Partener spinning Pitesti

Mesaj de dan.o » 19 Oct 2013, 19:27

Buna seara,

Am incercat sa va trimit un mesaj, insa conditiile impuse pe site nu imi permit sa fac acest lucru deocamdata.

Lucrez in Bucuresti, dar vin aproape saptamanal la Pitesti. In urmatoarea perioada mi-am luat concediu special pentru a face cateva partide de spinning. Poate discutam mai multe pe danoprea.dan@gmail.com

Scrie răspuns