Partener de pescuit
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Partener de pescuit
Din anumite motive, colegul meu de pescuit s-a reprofilat, asa ca l-am pierdut din cercul vicios.
Urmare a celor de mai sus, caut partener(i) de suferinta in vederea schimbului de experienta pe malul baltii.
Mentionez ca am in dotare barca, motor, sonar si mult timp liber in weekend.Nu posed mijloc de transport pe uscat.
Cu stima,
Mihai.
Urmare a celor de mai sus, caut partener(i) de suferinta in vederea schimbului de experienta pe malul baltii.
Mentionez ca am in dotare barca, motor, sonar si mult timp liber in weekend.Nu posed mijloc de transport pe uscat.
Cu stima,
Mihai.
Re: Partener de pescuit
Interesat de combinatie...... prin ce zona evoluezi???? asa orientativ spun....
Am uitat sa precizez ca posibilele "schimburi de experienta" se vor efectua doar cu cei din Bucuresti.
Salut, eu posed mijloc de transport motorizat
tel : 0757 - 423.759 Bogdan

tel : 0757 - 423.759 Bogdan
-
- utilizator nou
Si eu sunt in cautare de parteneri de pescuit, ca nu prea am. Pasionat de spinning- beginner:D
De asemeni posed autovehicul:D
Razvan- 0726283045
De asemeni posed autovehicul:D
Razvan- 0726283045
Intrucat constatam ca s-au indeplinit conditiile ce stau la baza tovarasiei pe malul apei, va declar parteneri de ieseala. 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
-
- utilizator nou
=))))))Adelin scrie:Intrucat constatam ca s-au indeplinit conditiile ce stau la baza tovarasiei pe malul apei, va declar parteneri de ieseala.

Este cineva interesat de o partida de pescuit in data de 2 sau 3 Noiembrie?
Eu am fost pe balta Chiroiu 4 de 3 ori si mi-a placut dar accept si alte locatii agreate de voi. Mentionez ca sunt echipat pentru pescuitul stiucii si al salaului.
Radu.
Eu am fost pe balta Chiroiu 4 de 3 ori si mi-a placut dar accept si alte locatii agreate de voi. Mentionez ca sunt echipat pentru pescuitul stiucii si al salaului.
Radu.
-
- veteran
Sambata eu o sa fiu la Chiroiu, in proportie de 90%, asa ca daca e ne vedem pe balta.