Buna seara, ma numesc Andreica Sebastian sunt din oradea si cu aceasta ocazie va salut pe toti
De curand am achizitionat o lanseta DAIWA INFINTY Q JIGGERSPIN de 2.70m 8-35GR
Problema o reprezinta mulineta , mai exact marimea acesteia, m-am gandit la o DAIWA CERTATE model 2013
marime: 2500 sau 3000 ( sau 3012H) astept parerile voastre(care se preteaza mai bine din cele enumerate mai sus)
va multumesc
http://www.ebay.co.uk/itm/DAIWA-2013-NE ... 257d2bdcc3
pareri MULINETA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pareri MULINETA
La acelasi bat am ales o mulineta de 3000.
Imi place cum e echilibrata acum.
Daca ai posibilitatea, mergi cu batul in magazin si incearca ambele mulinete,
iti vei da seama atunci care iti "vine" mai bine si vei hotara singur.
Imi place cum e echilibrata acum.
Daca ai posibilitatea, mergi cu batul in magazin si incearca ambele mulinete,
iti vei da seama atunci care iti "vine" mai bine si vei hotara singur.
-
- junior
are cineva certate???? o parere???
-
- veteran
La 2,7 m lungime depinde si ce lungime are rear-ul si cat de greu e varful (conicitate, inele,etc), actiunea,etc
In principiu lungimea asta se "asorteaza" cu o mulineta mai greuta (270-350 grame) si binenteles o marime mai mare 2500R,3000(chiar 3500).Este de preferat o mulineta care sa echilibreze batul mai degraba decat una usoara, care, in ciuda greutatii mai mici a ansamblului, va obosi mana mai repede decat primul combo,mai greu dar echilibrat.

In principiu lungimea asta se "asorteaza" cu o mulineta mai greuta (270-350 grame) si binenteles o marime mai mare 2500R,3000(chiar 3500).Este de preferat o mulineta care sa echilibreze batul mai degraba decat una usoara, care, in ciuda greutatii mai mici a ansamblului, va obosi mana mai repede decat primul combo,mai greu dar echilibrat.