Pareri lanseta Spro Insync Mini Crank
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Pareri lanseta Spro Insync Mini Crank
Ce parerea aveti despre lanseta Spro Insync Mini Crank & Jig 3-24g ? Vreau o lanseta light pt biban, clean intr-o zona in care poate face surpriza si mereana mare sau avat... Folosesc naluci mici, reactive de 3-5 cm. Am gasito la 280 ron si pare interesanta. Problema e ca nu o pot vedea live, si nici in magazinele din timisoara nu am gasito. Astept pareri de la cine a vazut lanseta si/sau a pescuit cu ea 

Re: Pareri lanseta Spro Insync Mini Crank
si pana la urma poti s-o cumperi pentru ca e singurul mod in care iti dai seama ce ai nevoie. testand mai multe. ti-am zis ca are un concept nou de inele, dar se lauda cu lanseuri foarte reusite, si e senzitiva. Vorbeste cu Dragos, el sigur iti poate spune mai multe despre ea. avantajul e ca nu o iei la pret de noua, (deci nu pierzi la ea daca nu e pe mana ta si o dai mai departe)... din pacate toti trecem prin asta, eu cred ca am schimbat 20 bete...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Re: Pareri lanseta Spro Insync Mini Crank
Am cumparat lanseta acum 2 sapt. In final cine ar mai fi interesat de aceasta lanseta, poate sa o achizitioneze linistit. E o lanseta de exceptie !! Se simt si jiguri de 3g si se comporta incredibil si cu voblere si naluci reactive. Eu zic ca impreuna cu un red arc face un combo foarte fain. Atat functional cat si vizual