pareri fir textil sufix 832 braid
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: pareri fir textil sufix 832 braid
adaug ca al meu e de culoare alba ...nu cred ca are vre-o importanta....

Brad Radulescu
Administrator Lacul Varlaam
Am mai citit inca odata ce ai scris si vreau sa spun ca pe rola mea apare : 6lb/2.7kg 300yds/275m .006"/0.14mm
asa ca acel O.10 cu 5.9 kg cred ca e un pic fake....poate gresesc.
culoare ghost/blanc
asa ca acel O.10 cu 5.9 kg cred ca e un pic fake....poate gresesc.
culoare ghost/blanc
Brad Radulescu
- andriipopa75
- veteran
Cel de 20 lb are grosimea similara cu power pro de 10 lb si tin amandoua la fel la rezistenta nod si abraziune. Sufixul e mai rotund si se decoloreaza parca mai repede decat pp. Mie imi place firul, e mai rezistent la abraziune decat alte textile cu 8 fire. La dimetre mici nu l-as folosi, e mai rigid, iar rezistenta la abraziune e mica, c la orice fir subtire.
Un fir bun in care te poti increde este ,Berkley. Black velvet, eu folosesc un00,8 destul de subtire si tine 10,1kg
@niki20 rapid te-ai miscat, nici nu a fost lansat bine pe piata ca l-ai si testat. M-a batut si pe mine gandul sa iau Black Velvet, insa pe tf nu e disponibil inca. De unde l-ai comandat?
Am apucat sa folosesc 832 la cateva partide si inca nu am de ce sa ma plang de el.
Unul dintre prietenii si partenerii mei de pescuit foloseste firul asta de la inceputul sezonului trecut (februarie-martie) si nu are probleme cu el. A tinut (cat a putut
) in dril somni de multe kg( trenuri ) cu firul asta, pestii scapand dezdoind jigul .
Pescuim pe Dunare la avat & salau , din cand in cand intra si cate un somn , folosim 832 de 0,18mm si nu folosim inaintas.
Eu am pe tambur firul asta si alti doi prieteni urmeaza sa-l ''urce'' pe mulinete, avand deja achizitionate cate o rola.
Sa nu creada cineva ca fac reclama, dar am asistat la driluri la care nu ma asteptam ca firul sa reziste.Am ramas mirat, pt ca stiam ca unii pescari nu au fost multumiti de el. O fi ajuns la Tulcea un lot mai bun de fire

Unul dintre prietenii si partenerii mei de pescuit foloseste firul asta de la inceputul sezonului trecut (februarie-martie) si nu are probleme cu el. A tinut (cat a putut

Pescuim pe Dunare la avat & salau , din cand in cand intra si cate un somn , folosim 832 de 0,18mm si nu folosim inaintas.
Eu am pe tambur firul asta si alti doi prieteni urmeaza sa-l ''urce'' pe mulinete, avand deja achizitionate cate o rola.
Sa nu creada cineva ca fac reclama, dar am asistat la driluri la care nu ma asteptam ca firul sa reziste.Am ramas mirat, pt ca stiam ca unii pescari nu au fost multumiti de el. O fi ajuns la Tulcea un lot mai bun de fire