Parere mulineta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Parere mulineta
Buna dragi colegi. De 1 sapt tot caut pareri despre 4 mulinete si nu gasesc prea multe. Este vb de:
1. Shimano ultegra 2500 fb
2. Quantum smoke
3. Shimano nasci 2500 fb
4. Ryobi zauber cf de 4000
Care dintre ele e cea mai "buna" pt spinning cu reactive medii spre mari. Exlus jigging-ul
Astept orice parere de la persoane care au pescuit cu ele.
Va multumesc anticipat
2. Quantum smoke
3. Shimano nasci 2500 fb
Care dintre ele e cea mai "buna" pt spinning cu reactive medii spre mari. Exlus jigging-ul
Va multumesc anticipat
Re: Parere mulineta
Dintre cele mentionate Ryobi Zauber. Daca tractezi reactive medii-mari, personal as merge pe Daiwa cu raport de recuperare 4,7:1. In privinta marimii, depinde pe ce lanseta vrei sa o pui. Daca vrei neaparat Shimano orienteaza-te catre marimea 4000-5000.
- stefanflorin
- veteran
eu m-as orienta spre Ultegra dar dimensiunea 4000, are 285g si 4.8:1 http://www.totalfishing.ro/mulineta-shi ... 70790.htmlwily91 scrie:Buna dragi colegi. De 1 sapt tot caut pareri despre 4 mulinete si nu gasesc prea multe. Este vb de:
2. Quantum smoke
3. Shimano nasci 2500 fb
Va multumesc anticipat
Urasc atarnatorii!
Depinde si de banii pe care vrei sa-i investesti in achizitia noii mulinete.
Poate te ajuta si articolul urmator, foarte bine structurat:
http://gyorg50.wixsite.com/gyorg/single ... e-si-cu-ce
Poate te ajuta si articolul urmator, foarte bine structurat:
http://gyorg50.wixsite.com/gyorg/single ... e-si-cu-ce
Multumesc baieti. Am castigat o licitatie cu o ultegra 3000 fb varianta 2017, care o pun pe un dragon xtream spin 3-24 parca (a fost la vanzare pe forum acum 1 sapt) si pt stiuca ramane un spro red arc de 3000.. sper sa faca fata
pai pe Dragon sigur nu ai nevoie de mulineta de 4000. cred ca e 4-21gr lanseta.
3000 e mai mult decat suficient. eu il echilibrez perfect cu mulineta de 260gr.
acum... nu stiu ce vrei sa zici prin reactive medii / mari.
pentru mine, mediu inseamna 20-25gr si mare... 40-50 gr. la alea iti trebuie un tractor de 4000 cu siguranta. si cat mai mult metal.
3000 e mai mult decat suficient. eu il echilibrez perfect cu mulineta de 260gr.
acum... nu stiu ce vrei sa zici prin reactive medii / mari.
pentru mine, mediu inseamna 20-25gr si mare... 40-50 gr. la alea iti trebuie un tractor de 4000 cu siguranta. si cat mai mult metal.
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Eu la cele de 20-25 le zic mari... da, ai dreptate, lanseta e 4-21g. Eu sunt acum in concediu si nu o am la mine. Ca fir textil folosesc kastking mega 8... cine nu l-a incercat, neaparat trebuie la ce pret are
Eu as merge pe ultegra 4000. Are cam tot ce trebuie.
eu cu shimano 2500 dau la naluci pana in 10g
eu cu shimano 2500 dau la naluci pana in 10g
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Subscriu. Are si un raport de recuperare mai avantajos la marimea 4000 pentru aplicatia in discutie.Spring scrie:Eu as merge pe ultegra 4000. Are cam tot ce trebuie.
Rew.
Are cineva sau a avut cineva mulineta de quantum? ori smoke orice ceva asemanator? ceva pareri? nu am gasit nici una sa o vad fizic sau sa citesc despre ea