nu sunt gresit fabricate ..... dupa ce cad in apa , dai 4-5 pompaje scurte din varf in asa fel incat de fiecare data sa evolueze 10-15 cm in apa .....apoi 2-3 ture de manivela si repeti .....le mai lasi pe cadere , iar incepi smuciturile din varful lansetei .......
incearca si varianta asta .....
eu am un gipo de 13 care se invarte in draci .......dar smucita din virful lansetei e kriminala .
Oscilante
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Oscilante
"de renume" sau nu toata lumea vrea sa vanda,asa ca se fabrica in continuu si mereu alte modele.numai aducand ceva nou pe piata poti vinde in continuare caci inainte de pesti, produsele prind pescari.daca mai pui in balanta ca si pestii se satura de anumite naluci la un moment dat,incepi sa cumperi altceva care nu se mai misca cum stiai.
prin urmare ar trebui sa vezi din alt unghi problema:dupa un anumit timp un pescar care reuseste sa prinda,capata anumite ticuri indemanari adica isi face mana.toate bune dar se poate sa existe un moment in care mana sa nu corespunda cu toate nalucile,sa incepi sa nu mai prinzi la fel de constant sa schimbi nalucile ca pe "ciorapi" fara sa ai o strategie.ce rezulta de aici?pescuieste fiecare naluca in stilul care ai este cel mai avantajos.speedy zice bine iar ce spune vegas e saltul la "next level".daca pescuiesti in grup si nu singur,capturile altora si esecul tau te pot face sa te grabesti si adio maestrie!
fir intins!
prin urmare ar trebui sa vezi din alt unghi problema:dupa un anumit timp un pescar care reuseste sa prinda,capata anumite ticuri indemanari adica isi face mana.toate bune dar se poate sa existe un moment in care mana sa nu corespunda cu toate nalucile,sa incepi sa nu mai prinzi la fel de constant sa schimbi nalucile ca pe "ciorapi" fara sa ai o strategie.ce rezulta de aici?pescuieste fiecare naluca in stilul care ai este cel mai avantajos.speedy zice bine iar ce spune vegas e saltul la "next level".daca pescuiesti in grup si nu singur,capturile altora si esecul tau te pot face sa te grabesti si adio maestrie!
fir intins!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron
[quote="Vegas_75"][quote="speedy"]
toata chestia e sa o joci bine , si sa-ti faci mana ...[/quote]
Complet de acord , aici e spilul, sa o joci cu maiestrie si gratie, fara graba si fara nervi ... e ca si cum ai canta la pian , putin fortata comparatia insa ideea aia e ![/quote]
De acord si eu, cu precizarea ca oscilantele sunt proiectate/fabricate sa oscileze, nu sa se rasuceasca, altfel s-ar numi rotative.
Dupa ce sunt fabricate cum trebuie, intervine si indemanarea
toata chestia e sa o joci bine , si sa-ti faci mana ...[/quote]
Complet de acord , aici e spilul, sa o joci cu maiestrie si gratie, fara graba si fara nervi ... e ca si cum ai canta la pian , putin fortata comparatia insa ideea aia e ![/quote]
De acord si eu, cu precizarea ca oscilantele sunt proiectate/fabricate sa oscileze, nu sa se rasuceasca, altfel s-ar numi rotative.
Dupa ce sunt fabricate cum trebuie, intervine si indemanarea
salutare,
la îndemnul lui keymaker am pus în locul ancorei simple o ancoră cu lână pe care am luat-o de la o rotativă mepps lussox nr. 2, şi să vezi minune, nu se mai învârt , oscilează aproape de foarte bine...
cred şi eu că îndemânarea şi răbdarea de a lucra cu fiecare în parte te apropie de posibilitatea de a avea succes deplin ; doar timp şi ape cu ştiuci să avem !!!!!
la îndemnul lui keymaker am pus în locul ancorei simple o ancoră cu lână pe care am luat-o de la o rotativă mepps lussox nr. 2, şi să vezi minune, nu se mai învârt , oscilează aproape de foarte bine...
cred şi eu că îndemânarea şi răbdarea de a lucra cu fiecare în parte te apropie de posibilitatea de a avea succes deplin ; doar timp şi ape cu ştiuci să avem !!!!!
....de stiuci nu stiu ce sa zic(daca sunt sau nu)dar timp trebuie sa-ti faci pentru diferite teste care sa te lamureasca asupra necunoscutelor.chiar chestia asta te delimiteaza de cei care "rasnesc" toata ziua in speranta unui atac fara sa-l provoace.
fir intins!
fir intins!
"I love not man the less, but Nature more"....lord George G.Byron