OLTUL-SIBIU,FAGARAS
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am fost duminica la barajul de la Avrig (zona bratelor moarte ale Oltului): o graoza de plutari (de caras, oblete...) care stateau unul langa altul la 1 m distanta si restul bratelor goale. Am mai intalnit un singur baiat cu artificiale cu care am si deventi de altfel repede tovarasi. Voblere, oscilante, twistere, nimic. La un moment dat sareau pestisorii dar nimic. Mai incercam duminica. Ce mai stiti de Colun?
Mihai P.
aici asa e.......de nenumarate ori baboiarii astia si ramarii ocupa locurile bune , pentru toata ziua evident
dadeai peste toate firele lor, recuperai in viteza si p'orma fugeai mancand pamantu .......pentru vreo 2 ore nu mai pescuiau nici ei

dadeai peste toate firele lor, recuperai in viteza si p'orma fugeai mancand pamantu .......pentru vreo 2 ore nu mai pescuiau nici ei

Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
SORIN, apropo, am o intrebare. Daca ma inscriu intr-o asociatie alternativa AJVPS-ului, asociatie cu acte in regula, permisul care mi-l ofera ei, echivaleaza cu cel al AJVPS-ului? Ma refer la domnul care are magazinul de pe Mihai Viteazu care-mi spunea ca are o asociatie si ca permisul e 600.000/an. Ce zici? Sa ma bag?
Mihai P.
alessio scrie:Eu am fost duminica la barajul de la Avrig (zona bratelor moarte ale Oltului): o graoza de plutari (de caras, oblete...) care stateau unul langa altul la 1 m distanta si restul bratelor goale. Am mai intalnit un singur baiat cu artificiale cu care am si deventi de altfel repede tovarasi. Voblere, oscilante, twistere, nimic. La un moment dat sareau pestisorii dar nimic. Mai incercam duminica. Ce mai stiti de Colun?
ce rezultate ai avut anul trecut la Colun? eu nu am fost numai de vreo 4 ori anul trecut si n-am avut nici un atac !!macar..

erau care dadeau si la crap si caras dar si aia erau lafel de dezamagiti ca si mine...
eu zic ca nu mai are peste cum avea o data

Sincer, nu am fost niciodata la Colun. Stiu unde e si am zis ca daca e vremea buna, merg peste 2 sapt. Weekendul asta vreau sa merg pe Olt la Avrig. M-a luat microbul doar anul trecut si sper s-o tin tot asa.
) Am auzit chestii contradictorii: ca ar fi super, ca s-ar umbla la apa, etc. Trebuie sa merg si sa vad.

Mihai P.