OLTUL-SIBIU,FAGARAS

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Diver
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Diver » 27 Feb 2006, 11:02

Am fost ieri in zona Bradu. Am incercat numai cu voblere mici, dar nu a miscat nimic. Nici la cei care dadeau la naturala nu am vazut nimic.
Apa era mare ( +1,5m fata de dumineca trecuta) si relativ tulbure.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 27 Feb 2006, 13:12

Eu am fost duminica la barajul de la Avrig (zona bratelor moarte ale Oltului): o graoza de plutari (de caras, oblete...) care stateau unul langa altul la 1 m distanta si restul bratelor goale. Am mai intalnit un singur baiat cu artificiale cu care am si deventi de altfel repede tovarasi. Voblere, oscilante, twistere, nimic. La un moment dat sareau pestisorii dar nimic. Mai incercam duminica. Ce mai stiti de Colun?
Mihai P.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Feb 2006, 13:21

Alessio , daca sareau pestisorii, era la el acasa :D .N-ati insistat?
specia aia de plutari, carasari si baboiari ar trebui starpita :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 27 Feb 2006, 13:28

De acord cu tine. Sa stii ca am incercat cat am putut dar stii care era chestia nasoala? Stiuca batea exact unde erau vreo 70 de betze ale plutarilor si daca vroiai sa vezi cum ajung la Sibiu pe jos....ha ha ha. :twisted:
Mihai P.

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 27 Feb 2006, 13:38

aici asa e.......de nenumarate ori baboiarii astia si ramarii ocupa locurile bune , pentru toata ziua evident :D
dadeai peste toate firele lor, recuperai in viteza si p'orma fugeai mancand pamantu .......pentru vreo 2 ore nu mai pescuiau nici ei :D
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 27 Feb 2006, 13:46

SORIN, apropo, am o intrebare. Daca ma inscriu intr-o asociatie alternativa AJVPS-ului, asociatie cu acte in regula, permisul care mi-l ofera ei, echivaleaza cu cel al AJVPS-ului? Ma refer la domnul care are magazinul de pe Mihai Viteazu care-mi spunea ca are o asociatie si ca permisul e 600.000/an. Ce zici? Sa ma bag?
Mihai P.

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 27 Feb 2006, 14:12

alessio scrie:Eu am fost duminica la barajul de la Avrig (zona bratelor moarte ale Oltului): o graoza de plutari (de caras, oblete...) care stateau unul langa altul la 1 m distanta si restul bratelor goale. Am mai intalnit un singur baiat cu artificiale cu care am si deventi de altfel repede tovarasi. Voblere, oscilante, twistere, nimic. La un moment dat sareau pestisorii dar nimic. Mai incercam duminica. Ce mai stiti de Colun?

ce rezultate ai avut anul trecut la Colun? eu nu am fost numai de vreo 4 ori anul trecut si n-am avut nici un atac !!macar.. :roll:
erau care dadeau si la crap si caras dar si aia erau lafel de dezamagiti ca si mine...
eu zic ca nu mai are peste cum avea o data :roll:

alessio
junior
junior

Mesaj de alessio » 27 Feb 2006, 14:19

Sincer, nu am fost niciodata la Colun. Stiu unde e si am zis ca daca e vremea buna, merg peste 2 sapt. Weekendul asta vreau sa merg pe Olt la Avrig. M-a luat microbul doar anul trecut si sper s-o tin tot asa. :)) Am auzit chestii contradictorii: ca ar fi super, ca s-ar umbla la apa, etc. Trebuie sa merg si sa vad.
Mihai P.

BamseBST
veteran
veteran

Mesaj de BamseBST » 27 Feb 2006, 20:20

cu umblatu la apa am uitat sa-ti zic :lol: dar este adevarat!
in orice caz fir intins

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 28 Feb 2006, 05:07

Spining,sub nici o forma.....inca in zona.Mai avem o luna....cred.Totusi pentru stiuci mai asteptam vreo doua luni! :cry: La copca mai ,,ciugulim'' cate ceva.

Scrie răspuns