o intrebare despre un echipament de spinning

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

cipri83
utilizator nou
utilizator nou

o intrebare despre un echipament de spinning

Mesaj de cipri83 » 11 Feb 2014, 11:56

Am o lanseta de casting SR Jerk Bait/Top Water dintr-o bucata si e echipata cu un multiplicator daiwa exceler 100 hl pana aici totul e ok dar nu pot lansa cu ea decat cu voblere, naluci, etc.grele.de ce? problema e echipamentul sau pescarul :headbash: ?daca asi vinde cat ar merge?multumesc anticipat pt ajutor. :

suli
senior
senior

Re: o intrebare despre un echipament de spinning

Mesaj de suli » 11 Feb 2014, 12:26

In general echipamentul de casting e pentru greutati mai mari,sa zicem de la 10g in sus,la asta daca mai adaugi ca esti incepator cu castingul nu o sa reusesti sa arunci prea departe.
Daca folosesti voblere mici treci pe spinning..

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 11 Feb 2014, 12:32

Tot nu m-am lamurit...,,o intrebare despre un echipament de spinning,, cand e vorba de unul de casting??

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 11 Feb 2014, 13:25

La fel ca si la spining , sculele de casting sant si ele pe caprarii . Sant mulinete de casting cu care se pot arunca greutati mici (3-4 gr) dar pretul acestora depaseste simtitor pretul mulinetei pe care o ai tu. La fel si batul , trebuie sa fie pentru pescuit light ( adica usor ) cu actiune mica pentru greutati mici. Dar mai important decat toate este mana pescarului. Pescuitul la casting e ceva mai dificil decat spiningul , se invata mai greu dar dupa unii e mult mai frumos si eficient. Exercitiul continuu si unul care stie sa-ti corecteze greselile e f. important.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

cipri83
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cipri83 » 11 Feb 2014, 17:05

ok multumesc pt sfaturi e vorba de casting am scris spinning din gresala.Practic si spinning-ul de fapt numai la spinning merg. Lanseta de casting o am de la un prieten dar nu prea ma descurc cu ea tocmai de acea nu stiu ce sa fac sa o dau sau nu.

suli
senior
senior

Mesaj de suli » 11 Feb 2014, 19:26

cipri83 scrie:ok multumesc pt sfaturi e vorba de casting am scris spinning din gresala.Practic si spinning-ul de fapt numai la spinning merg. Lanseta de casting o am de la un prieten dar nu prea ma descurc cu ea tocmai de acea nu stiu ce sa fac sa o dau sau nu.
Asta depinde de tine,daca crezi ca ai rabdarea necesara sa inveti sa lansezi cu ea, eu zic sa nu o dai....iaras depinde de greutatile care o sa le folosesti(voblere,gume cu jig de o anumita marime)cu astea o sa lansezi bine odata ce inveti....
Eu am inceput cu spinning,de cand am dat de casting nu mai vreau sa aud de spinning...

cipri83
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cipri83 » 11 Feb 2014, 22:56

Cei drept nu ma incurca prin casa,de spinning mai am ceva lansete deastea mai eftine poate as face un schimb.nu cred ca ma voi obisnui are niste reglaje pe care nu le prea inteleg.oricum va multumesc de sfaturi.

Calin Calin
junior
junior

Mesaj de Calin Calin » 12 Feb 2014, 22:08

Ai PM.

cipri83
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de cipri83 » 12 Feb 2014, 22:54

Caline scuze da nu inteleg .ce PM?

florin1948
veteran
veteran

Mesaj de florin1948 » 13 Feb 2014, 07:32

cipri83 scrie:Caline scuze da nu inteleg .ce PM?
A vrut sa zica mp , adica mesaj privat. Poti primi si trimite mesaje private oricarui user , care apar la casuta de mesaje private si nu sant citite de restul lumii.
Exista doua feluri de oameni.Unul spune ceea ce gandeste. Celalalt are prieteni.

Scrie răspuns