Northen Pike Contest
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Northen Pike Contest
In 6 octombrie ma duc in Suedia 4 zile la stiuci,
Ce stil si ce naluci recomandati? Sunt dispus sa le incerc pe toate !
Ceea mai mare captura va fi anuntata aici pe forum, respectiv mentorul.
Andrei
ia legatura cu Dady,vezi ca el a fost la pescuit de stiuci in Suedia si stie ce si cum.
eu am vazut chiar filmuletul facut de el acolo cu o camera video,ce pot sa-ti spun decat ca esti un mare "baftos" daca ajungi sa pescuiesti acolo.
mie unul din ce am vazut filmat mi s-a parut "paradisul pescarilor".
fir intins!
eu am vazut chiar filmuletul facut de el acolo cu o camera video,ce pot sa-ti spun decat ca esti un mare "baftos" daca ajungi sa pescuiesti acolo.
mie unul din ce am vazut filmat mi s-a parut "paradisul pescarilor".
fir intins!
voblere handmade in .ro zic asta pentru ca un prieten a dat cu tiny in franta in rau si a prins record de 2.3kg pastrav...dat la ziar etc... si daca pana la sfarsitul sezonului nu se prinde mai mare(nici nu s-a prins pana acum) castiga un set complet de fishing din partea abu...de ce a avut succesul respectiv zic eu ca alta bataie etc.. deaia iti recomand voblere handmade .ro ca tiny, dady, paul sas(superbe), mai sti deunde sare calu:) chiar ca esti noroc succes si sa ne ti la curent
sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Re: Northen Pike Contest
Am citit pe net foarte multe lucruri bune despre oscilanta Kuusamo Professor, iar anul 2005 la stiuca era facut un top pe naluci, pe un anumit numar de concursuri (la nivel international) si pe locul unu la numar de capturi era oscilanta asta.xndrei scrie:In 6 octombrie ma duc in Suedia 4 zile la stiuci,
http://www.kuusamonuistin.fi/english/ui ... ummer.html
Daca sunt si exemplare mari in zona ai putea sa-ti incerci norocul cu Abu Pike (oscilanta).
ancorele pe care dady le foloseste sunt cele mai intepatoare dupa mine sunt ace lipite si straturile de lac(sau ce-or ma avea pe dedesuptnu-s cam... fragile pt. stiuca voblerele enumerate? ma gandesc in primul rand la ancorele Dady de exemplu...

sEe yOu aGaIn wHeN I dIe
Am revenit...
In trei zile (3 pers0ane) am prins am prins 54 bucati.
Eu am prins 25 bucati, multe urmariri spectaculoase si ratari.
Cea mai mica 1,5 Kg cea mai mare 4,5 Kg, per total sunt multumit.
Mi-ar fi placut una mare de peste 7 Kg . Am pescuit cu mulineta de baitcasating Abu Garcia TGC5001 si bat Shimano Beast Master 180 cm, momeala tip jerkbait de 75g biban achizitionate din Suedia la recomandarea lor. Ceilalti cu linguri si voblere bete mai lungi mulinete de spincasting.
LA ANUL MA DUC DIN NOU! Mai ales dupa ce am fost pe la noi pe la Sacalaia CJ si pe la Apa SM... fara rezultate.
Toate cele bune,
Cea mai mica 1,5 Kg cea mai mare 4,5 Kg, per total sunt multumit.
Mi-ar fi placut una mare de peste 7 Kg . Am pescuit cu mulineta de baitcasating Abu Garcia TGC5001 si bat Shimano Beast Master 180 cm, momeala tip jerkbait de 75g biban achizitionate din Suedia la recomandarea lor. Ceilalti cu linguri si voblere bete mai lungi mulinete de spincasting.
LA ANUL MA DUC DIN NOU! Mai ales dupa ce am fost pe la noi pe la Sacalaia CJ si pe la Apa SM... fara rezultate.
Toate cele bune,
Life is life, la la lalala!