naluci - prima optiune
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
- Stefan Tudose
- Moderator
salut wave,
ai si tu putintica rabdare. Promit ca pana incepe, toamna o sa am ceva pus sus. Deocamdata tot timpul liber il aloc pescuitului.
Hai ca n-ai cum sa te superi cu asa un argument, nu?
respect,
s
ai si tu putintica rabdare. Promit ca pana incepe, toamna o sa am ceva pus sus. Deocamdata tot timpul liber il aloc pescuitului.
Hai ca n-ai cum sa te superi cu asa un argument, nu?
respect,
s
WSB Dream Team
www.wsbteam.com
www.wsbteam.com
- Wavedancer
- veteran
acum am descoperit si eu topicul asta.
stiuca: shad-uri MT mari, alb/negru/glitter pe apa limpede; MT alb inrosit cu markerul pe cap in apa tulbure, de obicei pe jig-uri de 5-7g owner only.
salau: shad-uri MT de 8, tot pattern natural cu glitter. la strapi prefer shadurile manns, 5cm, dar tot natural.
avat: ar fi culmea sa-mi dau cu parerea!
biban: mister twister crappie tube, rosu/verde/glitter pe jig-uri 2-3g
(detronat recent de marabu, dar pe asta din urma nu l-am testat intr-o varietate de locuri, pe cand tube-ul a prins peste tot si nu doar biban). renunt la el doar daca e bradis, cand trec la oscilanta berti austria, galbena si cu solzi, nu stiu exact cum se cheama modelul, dar are vreo 5g.
clean: vobler dady sinking 2-3cm, pattern natural. daca nu vrea la asta, siliconul mentionat mai sus.
pastrav de lac: acelasi dady sinking dar 4cm + salmo hornet (pastravior) + oscilanta berti taifun (nu ai cum sa te bazezi pe o singura naluca la pastrav); pe rau: rotative mepps 00.
vaduvite, rosioare si alte ciprinide turbate: rotative berti nr 1
somn: l-am vazut doar la carrefour
ar mai fi obletele, tot la spinning, cu furnici negre si black zulu cu betisor tirolez, de fapt improvizatie dintr-o pluta de balsa mica lestata pana cand sta suspendata la 2-3m adancime. chestia asta se intampla doar pe vidraru cand se termina mancarea cainelui
.
respect!
stiuca: shad-uri MT mari, alb/negru/glitter pe apa limpede; MT alb inrosit cu markerul pe cap in apa tulbure, de obicei pe jig-uri de 5-7g owner only.
salau: shad-uri MT de 8, tot pattern natural cu glitter. la strapi prefer shadurile manns, 5cm, dar tot natural.
avat: ar fi culmea sa-mi dau cu parerea!
biban: mister twister crappie tube, rosu/verde/glitter pe jig-uri 2-3g
(detronat recent de marabu, dar pe asta din urma nu l-am testat intr-o varietate de locuri, pe cand tube-ul a prins peste tot si nu doar biban). renunt la el doar daca e bradis, cand trec la oscilanta berti austria, galbena si cu solzi, nu stiu exact cum se cheama modelul, dar are vreo 5g.
clean: vobler dady sinking 2-3cm, pattern natural. daca nu vrea la asta, siliconul mentionat mai sus.
pastrav de lac: acelasi dady sinking dar 4cm + salmo hornet (pastravior) + oscilanta berti taifun (nu ai cum sa te bazezi pe o singura naluca la pastrav); pe rau: rotative mepps 00.
vaduvite, rosioare si alte ciprinide turbate: rotative berti nr 1
somn: l-am vazut doar la carrefour
ar mai fi obletele, tot la spinning, cu furnici negre si black zulu cu betisor tirolez, de fapt improvizatie dintr-o pluta de balsa mica lestata pana cand sta suspendata la 2-3m adancime. chestia asta se intampla doar pe vidraru cand se termina mancarea cainelui

respect!
salau: Shad MT alb 10cm, MT verde-glitter 10cm, si mai mici, grub 5cm Yum galben, verde , vobler cozma cu bile la apa mica culoare naturala, am luat si la Storm ci jig din ala mare si greu coloare naturala.
avat: voblere Rapala shad countdown, mai mari si mai mici, depinde de marimea avatului
in rest nesemnificativ ....
avat: voblere Rapala shad countdown, mai mari si mai mici, depinde de marimea avatului

in rest nesemnificativ ....

- Wavedancer
- veteran
Stiuca: irlandeze si piscoturi de Gipo, Effzeturi, voblere Cozma, Rapale
Avat: rotative Mepps 1-3, Vibrax, Cozma, poppere
Salau: shaduri MT alb si diverse combinatii cu alb, gruburi
Biban: gruburi si shaduri mici, rosii si galbene (fluo) de obcei, Cozma FT si RH mici, rotative Mepps
Clean: rotative Mepps 0,1 si Cozme mici
Avat: rotative Mepps 1-3, Vibrax, Cozma, poppere
Salau: shaduri MT alb si diverse combinatii cu alb, gruburi
Biban: gruburi si shaduri mici, rosii si galbene (fluo) de obcei, Cozma FT si RH mici, rotative Mepps
Clean: rotative Mepps 0,1 si Cozme mici
Naluci "din prima"...
Interesante optiunile voastre...
Hop si eu:
Avat
- Oscilanta mica si grea in capat(coada de lingura de supa armata cu ancora...) cu muste artificiale "dupa", ceva shaduri in culori deschise, intre3 si 8 cm si din cand in cand rotativa Spinnex '3 cu pana alba in ancora.
Stiuca
- Cea mai prinzatoare e o Irlandeza de 16 g de Gipo( copie Eira!!!), rotative mari no name cu lana posie si neagra pe ancora, si neaparat self-made-uri ce seamana cu cate ceva(eira, para, piscot, tzack, big d, ) sau nu neaparat... Faptul ca le fac cu mana mea imi da un plus de incredere si de aceea cred ca rezultatele nu zabovesc...
Salau
- doar accidental cand dau la avat in Sulina, cu muste albe cu cap rosu sau galben, self made...
Bibi
- cam orice misca si trece in fata lui e prada pt bibaneii prinsi de mine. Totusi mi-a ramas in minte o Effzet nr 2 cu paleta rosie...
Pastrav
- la portofel cu atractant de Enescu cau Caragiale...
Somn
- se mai agata cate unu, doi cand pescuiesc la muste cu oscilanta "pe plaje, in Sulina.
Lipovencele
- de obicei prohibite din decretul "dedea Colea"... din cand in cand , la deruta, mai pica una-doua atunci cand urmaresti cu totul altceva(o bere, o conserva de la halimentarie...) . Prezentarea e totul...
Stress in fire!
Costi
Hop si eu:
Avat

Stiuca

Salau

Bibi

Pastrav

Somn

Lipovencele

Stress in fire!
Costi