Murighiol contratimp-nevoie de how to

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Gardos
senior
senior

Murighiol contratimp-nevoie de how to

Mesaj de Gardos » 26 Oct 2014, 22:27

Au auzit niste prieteni ca m-a prins nebunia spinningului si mi-au luat facut cadou un sejur La Sorin in Murighiol. Pana mea, eu am o lanseta 3-12 grame okuma luremania, un okuma trio 20fd, doua role de fir, doua textile de 0.8 si un o,13. cele mai mari rotative sunt de 2 si 3, niste Meppsuri facute cadou de loializare de diversi vanzatori de profil, si niste jiguri lestate la vreo 6 grame, cele mai grele. Restul sunt de maxim 2 grame...
intrebarea mea e: ce ar fi bine sa imi iau repede, pentru zona in cauza? ca ma gandesc ca ce am e prea de copii:))
idei? sfaturi? multam mult de tot, anticipat!
p.s. plec in we asta, cu soata si bebelu de nici doi ani :D - daca aveti sfaturi si pentru combinatia asta, nu ezitati!:)

Gardos
senior
senior

Re: Murighiol contratimp-nevoie de how to

Mesaj de Gardos » 27 Oct 2014, 07:55

la o tigara pe balcon am avut revelatia ca e musai sa imi iau manusi la mine :)
o sa imi mai iau o lanseta, o okuma alumina 2.4 cu actiune 10-40. Asta de acum risca sa fie dezintegrata de vreun peste ratacit...
cred ca rola de textil PE de 0.13 e suficienta, tine 9kg. O sa imi iau si niste strune, plus vreo 10 lingurite de vreo 10 grame si ceva: rotative si oscilante, numarul 5 as zice...
Cred ca mulineta okuma trio 20fd e suficienta...nu imi mai iau alta.
Am permis ANPA, am inteles ca mai trebuie un permis care poate fi luat din Murighiol...
Are logica ce zic ? :oops:

gyrgy
senior
senior

Mesaj de gyrgy » 27 Oct 2014, 08:00

Destul de multa logica in ceea ce spui, nu vei avea nevoie de altceva, e destul.... cunosc zona destul de bine. N-ar strica insa sa-ti iei si cealalta lanseta (Luremania) si jigurile pentru o bibaneala. Fire intinse.

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 27 Oct 2014, 10:50

O s-o iau sigur. Multam de "validare". :D

pricopo
junior
junior

Mesaj de pricopo » 27 Oct 2014, 11:39

Salut,
Am fost in zona saptamana trecuta, cu rezultate multumitoare...
Rezultate bune am avut cu oscilante usoare, de 9-12g de la Berti( Lynx, Lucky red tail, Doli argintii). De asemenea glidere de 7-10cm.
Am observat ca toata lumea pescuieste pe Isac, dar in cele trei partide avute in zona, capturile mai frumoase au fost pe lacul Uzlina.
Fir intins!

Maniacs
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Maniacs » 27 Oct 2014, 13:49

Gardos scrie:Am permis ANPA, am inteles ca mai trebuie un permis care poate fi luat din Murighiol...
Vezi ca e problema cu permisul de la Murighiol, pe fetele care stateau acolo la program le-au dat afara, nu stiu daca mai gasesti pe cineva, cauta pe net un contact si intereseaza-te la Tulcea exact ce si cum.

In 2-3 zile ar trebui sa plec si eu cu gasca spre Murighiol la o iesire cu cortul dar sa vedem daca ne permite vremea.

Pricopo cum erau valurile pe Uzlina si Isac? Merge traversat Uzlina cu o barca pneumatica, 2,5CP?
Vremurile frumoase au trecut ...

Nemernic
veteran
veteran

Mesaj de Nemernic » 27 Oct 2014, 14:03

Mare atentie cu pneumatica aia si cu doar 2,5 hp.... In zona se perinda destui drogati :lol: ...cat sa va arunce pe vreun mal. In urmatoarele zile se anunta vant destul de tare cu rafale peste 30km/h ......Nu prea indicat de iesit pe Isac
Help a man when he is in trouble, and he will remember you when he is in trouble again...

pricopo
junior
junior

Mesaj de pricopo » 27 Oct 2014, 14:35

Valurile nu erau, pe niciunul din lacuri :P,
Am avut vreme frumoasa, poate prea frumoasa pt stiuca, cu destule ore de soare.

Gardos
senior
senior

Mesaj de Gardos » 03 Noi 2014, 16:35

Si iaca, am bifat si Delta. Am ajuns vineri pe la 3 in Tulcea, am apucat sa imi iau permis la o ora dupa inchiderea oficiala a biroului. Am sunat si mi l-au lasat la fata cu xerox-ul din hol.
A doua zi, ora 7, eram deja pe Isac. Vant moderat la inceput, de la 10 era urgie. Nu a muscat la nimeni, din vreo 20 de barci cu care ne-am intalnit, doar un biban mai prinsese cineva. La fel ca mine. De dragul alor mei, la 2 eram in masina, in drum spre casa.
Un gust amar mi-au lasat localnicii. De o inconstienta crasa si de o rautate inexplicabila. Stim, foamea, dar parca e prea mult...
Am venit cu ideea sa cream o asociatie si sa luam un lac in custodie, pe care sa-l sustinem cu fonduri proprii. Doar c&r, deschis doar mebrilor. Probabil imposibil de realizat...

valeriu28
veteran
veteran

Mesaj de valeriu28 » 03 Noi 2014, 20:28

Nasol.... nu a muscat nimic??? cat ai fost acolo?
Stiam ca e distractie in delta, chiar si marlite, evident eliberate, dar macar se mai prinde una alta...
Nimic nimic? cate zile ai pescuit?
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !

Scrie răspuns