multa marla
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
multa marla
am gasit o balta unde este multa marlita....si cand zic multa chiar multa...adica ai una in ancora din 3-4 lanseuri....din pacate nu am dat de niciuna mai rasarita de juma de kil.....e posibil chiar sa nu fie si mai mare sau nu am dat eu de aia mare.
- kingofbeasts
- veteran
Re: multa marla
unde sta stiuca mare nu prea sta marla mica si invers. incearca sa dai in alte locuri pe acea balta . daca alea mici le-ai prins langa mal in plauri incearca sa dai mai in larg.crysst scrie:am gasit o balta unde este multa marlita....si cand zic multa chiar multa...adica ai una in ancora din 3-4 lanseuri....din pacate nu am dat de niciuna mai rasarita de juma de kil.....e posibil chiar sa nu fie si mai mare sau nu am dat eu de aia mare.
- kingofbeasts
- veteran
in principiu ar trebui sa dai de ele cam de la 3- 5m dincolo de cordonul de plante , pentru ca de regula stiuca patruleaza dincolo de plante si ataca tot ce iasa din si tot ce intra in plante. daca balta are si praguri caut-o acolo. in perioada asta (avand in vedere temperaturile apei si aerului ) mai poti sa o cauti la adancime unde apa e mai rece si mai oxigenata.