Mulineta Spro
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mulineta Spro
Tica taurus?! 14 rulmenti, wormshaft, fullmetal
ce-i cu ea? e scumpa, in plus nu-mi place numele, brandul... un alt plus, deja mi-am luat spro, si nu fac colectie.
o fi buna, sa fie... e de 3 ori cat spro-ul la pret. mai pun putin si-mi iau stella:)) care NU E tica.. (mama ce fel suna...tica)
)
se pare ca redarc-ul se produce din 2004 si e un best seller pana in prezent inca... n-or fi prosti ! revin cu pareri dupa ce o pescuiesc!
o fi buna, sa fie... e de 3 ori cat spro-ul la pret. mai pun putin si-mi iau stella:)) care NU E tica.. (mama ce fel suna...tica)

se pare ca redarc-ul se produce din 2004 si e un best seller pana in prezent inca... n-or fi prosti ! revin cu pareri dupa ce o pescuiesc!
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Costa 600 lei... Ce stela îți iei în banii ăștia?... Mda... Am ajuns sa be cumparam scule ce suna frumos...valeriu28 scrie:ce-i cu ea? e scumpa, in plus nu-mi place numele, brandul... un alt plus, deja mi-am luat spro, si nu fac colectie.
o fi buna, sa fie... e de 3 ori cat spro-ul la pret. mai pun putin si-mi iau stella:)) care NU E tica.. (mama ce fel suna...tica))
S-o stăpânești cu succes!
nu imi place brandul, marca lor. mi se pare prafuita, scuze celor care au asa ceva, nu am nimic cu ele.
Eu am gasit modelul de 3000 pe la 900 lei. nu e cat o stella dar e cat un biomaster si ala e cu totul altceva.
merci de recomandare, e binevenita celor ce inca mai cauta ceva. dar si spro redarc are full metal body.
Eu am gasit modelul de 3000 pe la 900 lei. nu e cat o stella dar e cat un biomaster si ala e cu totul altceva.
merci de recomandare, e binevenita celor ce inca mai cauta ceva. dar si spro redarc are full metal body.
- George1985
- veteran
Comparativ un spro de care vrei tu la marime 1000 e pipi pe langa tica taurus de 2000(marime comparabila).
Dar fiecare da banii pe ce vrea, unii pe nume, altii pe calitate, iar altii pe ce le place.
Sa le combini iesi la bani foarte multi!
PS Cand o bagi la vanzari?? Ca si cormoranul?
Dar fiecare da banii pe ce vrea, unii pe nume, altii pe calitate, iar altii pe ce le place.
Sa le combini iesi la bani foarte multi!
PS Cand o bagi la vanzari?? Ca si cormoranul?
nu mai vand, ma apuc de colectionat. cormoranul l-am pus pt ca am primit un turel de 2.70 pe o plaja similara. si eram suparat ca mi-am luat cormoranul cu 3-4 zile inainte. dar l-am scos, am ce face cu el. e un bat cu care arunc lejer 35 grame, o sa-l pastrez pt ce am mai greu in trusa...
cum ziceam, ma apuc de colectionat... acum am 8 betze, si mai iau inca 2... si mulinete momentan am 4 (toate sunt noi) sper ca 2 ani sa nu mai cumpar nimic:))
cum ziceam, ma apuc de colectionat... acum am 8 betze, si mai iau inca 2... si mulinete momentan am 4 (toate sunt noi) sper ca 2 ani sa nu mai cumpar nimic:))
Ai 8 bete dar nicunul bun. Mai bine le ai vinde si ai cumpara ceva ca lumea decat sa ai 10 petarde.