Mulineta Shimano Stradic ci4+ si lanseta daiwa presso imprim
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mulineta Shimano Stradic ci4+ si lanseta daiwa presso im
@ Dragos Catan : prietenas nu ai ce face cu banutii? Cum vezi ca apare o pocnitoare, sari sa o cumperi? Mai bine investeste in 2-3 lansete de calitate + mulinete asemenea si nu o sa trebuiasca sa cumperi atatea. Alegerea iti apartine (PAREREA MEA)
< º))))><
RNN57 daca produsele din topic sunt "pocnitori" de ce nu prezinti cateva alternative... 

-
- junior
Mai,topicul asta e cam expirat....mi-am luat un St.Croix Trout Seris 6' 0.5-5g....bestiala lanseta!Si,acum e pe drum un Shimano Stradic FB 2016,1000!Da totusi....nici cele prezentate de mine in titlu,nu sunt si nu vor fi "pocnitori"
...ca daca astea-s pocnitori,atunci alea de la "chineji" ce mai sunt?
Numa bine "prietenas"

Numa bine "prietenas"
Aici va contraziceti szinguri dragilor...... Puneti un combo pe topic-title, pe urma veniti ca ati achizitionat total altceva........dar asteptati pareri si impresii............ Eu mi-am spus punctul de vedere, NU ma refeream ca cele cumparate de Dragos sau de altul din voi sunt "pocnitori"
Ma refeream ca sariti repede pe chestii, pe care nu le cunoasteti sau nu le-ati pescuit. Dar faceti cum doriti, nu e treaba mea, pana la urma totul tine de gusturile si bugetele fiecaruia

< º))))><