complicat..dar iti dai tu seama mai bine cand le impreuni si le tii in mana..simti ca batul sta in mana..nu pica in varf..sau coturul trage in jos..si multa tehnica pe care nu ti-o pot impartasi eu.vexy scrie:echilibrarea ca la carte a batului cum se face?
Mulineta pentru stiuca-avat
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Mulineta pentru stiuca-avat
vexy scrie:echilibrarea ca la carte a batului cum se face?
nu e chiar asa mare inginerie.
pui mulineta pe bat.
pe urma o asezi pe degetul aratator orizontal chiar cu zona imediat din fata tamburului de la mulineta. daca sta dreapta orizontal e echilibrata.
daca sta ridicata de varf pui o mulineta mai usoara, daca sta aplecata de varf pui una mai grea.
echilibrul asta e cand iei lanseta in mana si piciorul mulinetei iti vine intre degetul aratator si ****.
acuma nu trebuie sa fie exact ca de se duce in bot putin lanseta o prinzi sa vina piciorul mulinetei intre mumu si inelar.
ideea e ca atunci cand lansezi momentul dat de greutatea ansamblului sa fie 0 la tine in mana sa nu te doara incheietura.
gioco di mano.
uite un articol.
http://pescar-avatar.ntpromo.ro/Tehnica ... setei.html
there's more to fishing than catching a f.i.s.h.!
Mi-ar placea spro red arc, am incercat-o odata mai demult, si am gasit-o pe un site german la 70 euro plus taxe de expediere 15 euro,si asa e mai ieftina ca la noi cu vreo 100 ron.