mulineta baitcasting pt.stingaci

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
buntaro
senior
senior

mulineta baitcasting pt.stingaci

Mesaj de buntaro » 23 Dec 2008, 09:03

ar sti cineva unde gasesc(eventual site) mulinete cu manivela pe partea dreapta.fiindca am o problema cu ele,sunt stingaci.

andreiberecleanu
junior
junior

Re: mulineta baitcasting pt.stingaci

Mesaj de andreiberecleanu » 23 Dec 2008, 09:46

buntaro scrie:ar sti cineva unde gasesc(eventual site) mulinete cu manivela pe partea dreapta.fiindca am o problema cu ele,sunt stingaci.
Cred ca am eu un Zebco si o Daiwa. Da-mi un mp cu e-mailul sa-ti trimit neste poze.

adiko_im
junior
junior

Mesaj de adiko_im » 23 Dec 2008, 09:49

incearca sa cauti intr-un catalog shimano, sigur o sa gasesti, eu folosesc multiplicatoare de 2 ani ( daca la ele te referi) si sunt f. multumit. mai folosesc mulinete clasice doar uneori la clean pe rauri mici sau in pescuitul la fund.

zander
veteran
veteran

Mesaj de zander » 23 Dec 2008, 09:58

Pe toate siteurile vei gasi ce cauti , este chear mai usor sa gasesti mulineta cu manivela pe dreapta decat cu manivela pe stanga, americani in general folosesc cu manivela pe dreapta.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 23 Dec 2008, 13:38

Dreptacii americani folosesc mulinete cu manivela pe dreapta. Ei lanseaza cu mana dreapta si dupa aia schimba mana tinand lanseta in mana stanga si mulinand cu dreapta. Deci mulinetele cu manivela pe dreapta sunt cele mai raspandite acolo asa ca nici o problema sa gasesti una.

Tudor

Scrie răspuns