pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Gardos
- senior

Problema:
Savage Gear MPP Twittch &Spin <50grame -- a crapat de la spigot la o lansare cu un spinnerbait de 14 grame. Nu gasesc foaia cu garantia

Asa ca ma gandesc sa lipesc cele doua segmente cu epoxy. E vreo problema daca fac asa ceva? A crapat doar segmentul de sus, vreo 15 mm, pe matisajul de imbinare. Cu mintea mea de umanist nu prea vad sa fie vreo problema, lanseta e oricum rigida la spigot...iar la 1,98m vad eu cum o indes in masina. Vi se pare o solutie ok?
-
Gardos
- senior

Am gasit o solutie si mai buna:) Imi largesc orizonturile, vreau sa achizitionez urmatorul combo de cast:
Multiplicator Abu Garcia Ambassadeur Revo SX
cuplat cu un Rapture Artista Cast 10-56 grame.
Obiectivul imediat e stiuca, dar am ales mulineta in cauza si pentru alte specii - ramanand sa o cuplez si cu alte (viitoare) lansete.
E un combo bun sub raport calitate pret? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
-
Gardos
- senior

Intre timp am reparat si MPP-ul. Dat cu smirghel portiunea fisurata, matisat pe deasupra, turnat UHU 300/90 minute peste si incalzit cu heatgun-ul pana la 70 de grade. S-a sters surplusul si aia a fost. Probata in campul muncii, a rezistat la biciuiri in forta cu naluci intre 20 si 50 de grame fara probleme. Bine ca am matisat-o inainte de a pune heatgunul pe ea, la cald incepuse sa plece in sus fasia spiralata de carbon. Daca alegeam sa lipesc tronsoanele, fara matisare, ajungea la gunoi.
-
andriipopa75
- veteran

lanseta s-a rupt din cauza ca nu se imbina perfect, contactul era in puncte. prin matisare ai mai comprimat varful si ar trebui sa se mufeze mai fest ca sa zic asa.
-
Gardos
- senior

suna plauzibil. intre timp nu stiu cum m-am trezit in casa cu vreo 4 lansete de cast, una dintre ele de 40-80. cred ca mpp-ul a avut o viata foarte scurta, chiar daca a fost reparat

cu matisajul ala oricum n-o cumpara nimeni, so...
-
albert.C
- veteran

-
andriipopa75 scrie:lanseta s-a rupt din cauza ca nu se imbina perfect, contactul era in puncte. prin matisare ai mai comprimat varful si ar trebui sa se mufeze mai fest ca sa zic asa.
uite repetentu' arunca si el parerile:))
pai ce stii tu din sportu' asta extrem?!?!
eu am invatat in 1 an mai mult decat stii tu in 10 ani,stai lingau la magazinu ala si esti mare pescar..stai la mila alora ca poate-ti cade si tie vre-un os de ros acolo...esti o saracie lucie..si la propriu si la figurat..esti unul dintre aia de care D-zeu face bine ca n-are mila...
Nu stii sa te legi la sireturi dar dai tu sfaturi mai mult de fizica cuantica decat legat de pescuit,esti destept precum cioara.
Catel lingau .
-
asteryx
- utilizator nou

ce de treaba au unii

))