motor electric de prova
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
motor electric de prova
Va salut, m am gandit ca nu ar strica sa intreb, ce motor el de prova mi ati recomanda ? motorguide FB sau minnkota Powerdrive v2: ce tip de pedala va place?
Re: motor electric de prova
Depinde foarte mult de modelul de barca pe care vrei sa-l montezi
Minnkota este clar mai buna dar in acelasi timp mai greu si mai mare
Motorguide se poate mont foarte usor dar pareo jucarie pe langa minnkota
Minnkota este clar mai buna dar in acelasi timp mai greu si mai mare
Motorguide se poate mont foarte usor dar pareo jucarie pe langa minnkota
pescar particular
Producatorul este Bellingardo, este cat c, inalta. Inaltime prova 80cm.
E o barca pentru mare. Prea inalta prova. 

pai , de aia tijele au lungimi diferite; asta nu cred ca e un impediment; in cel mai rau caz imi trebuie lungimea maxima
Deci o tije de 2m ? Nu am vazut pana acuma.
Pe barcile marine nu se prevad motoare electrice. Ar fi fara folos la curentii marini si la valurile care ar scoate motorul afara din apa mai tot timpul.
Pe barcile marine nu se prevad motoare electrice. Ar fi fara folos la curentii marini si la valurile care ar scoate motorul afara din apa mai tot timpul.
multumesc,daca asa ai tras tu concluzia ...
Va salut, vreau doar sa va zic faptul ca am montat(cu un minim de efort) motorul minn kota 55 , i pilot.Totul e perfect. Nu a trebuit decat o tija de 130cm.Barca asta e speciala, merge atat pe lacuri cat si pe maretudor scrie:Deci o tije de 2m ? Nu am vazut pana acuma.

Bravo, inseamna ca nu era prova asa de inalta. Din ce vazusem prin poze erau numai prove inalte.
- Zoran Wiener
- utilizator constant
iPilot isi face toti banutzii! Felicitari ptr achizitie.radu toto scrie:Va salut, vreau doar sa va zic faptul ca am montat(cu un minim de efort) motorul minn kota 55 , i pilot.Totul e perfect. Nu a trebuit decat o tija de 130cm.Barca asta e speciala, merge atat pe lacuri cat si pe maretudor scrie:Deci o tije de 2m ? Nu am vazut pana acuma.

Salut si fir intins,
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/
Zoran Wiener
--------------------------------------
http://www.pescuit-la-somn.com/