Este o montura interesanta, si din cate m-am informat si foarte productiva. Italienii folosesc mult aceasta montura la stiuca si la salau, si au capturi reusite. Voi ce parere aveti? Este mai rentabila sau mai eficienta decat artificialele (silicoane, voblere, metale, etc.)?
O foloseste cineva in mod curent?
Montura Drakovic
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
prea complicat, sarme, ancore etc... a zis cineva ca tre' sa fii francez sa te chinui asa.
am folosit mai des si eficient pe lacuri, guvide pe jig.. cand il mushca salaul nu-i mai dadea drumul, e si rezistent guvidele dupa 3-4salai il aranjam il suceam... si tot mai prindeam cu acelasi guvide.
am folosit Drachkovitch, dar de 2-3 ori... fata de guvide tras pe jig nu era nicio diferenta... oricum am pescuit tot mai rar cu pestic pe jig , mai mult silicoane...
am folosit mai des si eficient pe lacuri, guvide pe jig.. cand il mushca salaul nu-i mai dadea drumul, e si rezistent guvidele dupa 3-4salai il aranjam il suceam... si tot mai prindeam cu acelasi guvide.
am folosit Drachkovitch, dar de 2-3 ori... fata de guvide tras pe jig nu era nicio diferenta... oricum am pescuit tot mai rar cu pestic pe jig , mai mult silicoane...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
- veteran
Montura Drachkovici e bunaicica la salau -am prins pe Dridu acum vreo 8 ani exemplare de 1-2 kg dar acum de cand am descoperit jigurile e mai usor. Plus ca nu mereu gaseam pestisori momeala proaspeti si cum nu agreez metoda de conservare in frigider, cred ca e mai bine cu plastice si silicoane in trusa.
O sa incerc o montura D. la pastrav in lac de baraj - Vidraru, Bradisor etc, din barca, sa vedem ce o iesi.
O sa incerc o montura D. la pastrav in lac de baraj - Vidraru, Bradisor etc, din barca, sa vedem ce o iesi.
-
- veteran
-
- veteran
Montura Drakovic
Am folosit-o si eu prin '96 in delta la Mila 23 de nevoie. Am plecat cu putine tinichele la mine si m-a ajutat si nevasta ca sa las prin ragalii putinele pe care le aveam. E o montura buna dar in timpul cat ma chinuiam eu sa scot cele doua ancore din gatul stiucii un prieten din Targoviste ce dadea la lingura prindea doua cumetre.
Productiva nu mi s-a parut fata de oscilanta sau plastic.
Productiva nu mi s-a parut fata de oscilanta sau plastic.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
Rentabil in sensul de actiune, adica mai multe atacuri, o partida mai frumoasa, mai plina de activitate.
Si din punc de vedere economic. adica renteaza sa lasi silicoane prin cioate sau 2 ancore?
Nu mi-a parut rau niciodata cand am pierdut vreo artificiala, dar mi s-a intamplat sa pescuiesc intr-o apa plina de ragalii, dupa stiuca si trebuia pescuit la adancime, si am lasat destule oscilante si rotative
.
Si din punc de vedere economic. adica renteaza sa lasi silicoane prin cioate sau 2 ancore?
Nu mi-a parut rau niciodata cand am pierdut vreo artificiala, dar mi s-a intamplat sa pescuiesc intr-o apa plina de ragalii, dupa stiuca si trebuia pescuit la adancime, si am lasat destule oscilante si rotative