Miscare Impotriva Braconajului(MIB)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Miscare Impotriva Braconajului(MIB)
DNA,filma-tii si duci la dna,sa vezi ce se autosesizeaza,rapid,zicala cu "corb,la corb,nu scoate ochii",a picat de mult,e vorba de "scaun",aici pt,asta se ard intre ei,fara jena(doar nu o sa stea "agent",3-4 ani sa nu "avanseze") 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.
- crapmaniacul
- veteran
DEM scrie:DNA,filma-tii si duci la dna,sa vezi ce se autosesizeaza,rapid,zicala cu "corb,la corb,nu scoate ochii",a picat de mult,e vorba de "scaun",aici pt,asta se ard intre ei,fara jena(doar nu o sa stea "agent",3-4 ani sa nu "avanseze")
Bine punctat !
lacul morii o sa fie braconat la greu... n-ai ce sa-i faci. cel putin nu noi. lacul tine si de Bucuresti dar si de Chiajna. din surse sigure iti spun ca la Chiajna la primarie se comanda salau la greu.. pt protocoale, pt primar si altii. stiu asta de la unii care intra cu plase acolo. dar ce te faci cu parasutistii? ca aia de baga plase iau peste mare daca iau... da fomistii aia de prind strapi in parasite si baga la traise? aia fac cel mai mult rau. Pe pod la Rosu stau cate 10 cu halaie si iau bibanei cat degetul mic... ( ziceau ca-l fac chiftele direct) umpleau pungi cu bibani de 5-6 cm. pe lac nu exista o patrula ceva cu bonoclu sau barca... sa-i ia la intrebari pe aia de-I vad cu barca in apa. fiecare face ce doreste acolo. acum ce-i drept pe martea cu Militariul mai circula politia si da avertismente la pescari.
Aici ar trebui facut ceva cu ANPA-ul...pai dece pana mea mai platim permise de pescuit si pentru ce? Doar sa udam nalucile? Nu,multumec! Treaba asta o poi face si acasa,in cada...fara sa mai fiu nevoit sa platesc permisul.
Everyone should believe in something; I believe I’ll go fishing
- legionarul
- junior
Nici nu-mi vine sa cred cat de repede s-a dus discutia pe aratura (spre.."aia e..n-avem ce face.."/DNA/baza legala) ..
Hai cu lista mai departe... adauga-ma si pe mine StefanG.. daca ne cramponam ca "e greu nene"..nu mai face nimeni nimic.. daca nici noi in Bucuresti nu ne putem mobiliza pt niste actiuni...
Nu o data am vazut pe forum oameni "certareti"/"baieti rai-puternici" ...unde sunt acum? au citit postarea aia de mai devreme cu 6 braconieri ce nu pareau genu' sa stea la discutii? e vb despre treaba aia cu "din spatele tastaturii" huh?
old_radu ..nu vad cum tie-ti poate mirosi a KKK ..de unde pana unde? se apuca cineva de purificat rasa alba? (glumesc evident).. e vb ca tre' sa facem ceva cu electricienii/plasarii.. limita legii o cunoastem cu totii.. situatii limita se pot intampla si asta la fel..o stim cu totii..probabil de aceea unii sunt reticenti..dar nu cred ca despre pistoale/muschi/sabii este vorba aici, ci despre organizare/adunare/logistica/idei..abia apoi putem vorbi despre actiuni ce-si-cum..
Initial m-am inscris pe MNAB..nu m-a contactat nimeni (probabil din cauza faptului ca sunt mai orientati spre partea aia-Targoviste)..intre timp am vazut ca si site-ul/forumul lor a cazut de tot.. activitatea insa continua pe facebook/youtube..mai fac si repopulari.. bravo lor! sunt demni de lauda!
Fac un apel pentru cititorii topicului...abtineti-va de la comentarii inutile.. nu vrei sa te bagi-nu te baga..dar nu mai deranja oamenii care incearca sa creeze ceva cu dubiile tale..
Hai cu lista!!
Hai cu lista mai departe... adauga-ma si pe mine StefanG.. daca ne cramponam ca "e greu nene"..nu mai face nimeni nimic.. daca nici noi in Bucuresti nu ne putem mobiliza pt niste actiuni...
Nu o data am vazut pe forum oameni "certareti"/"baieti rai-puternici" ...unde sunt acum? au citit postarea aia de mai devreme cu 6 braconieri ce nu pareau genu' sa stea la discutii? e vb despre treaba aia cu "din spatele tastaturii" huh?
old_radu ..nu vad cum tie-ti poate mirosi a KKK ..de unde pana unde? se apuca cineva de purificat rasa alba? (glumesc evident).. e vb ca tre' sa facem ceva cu electricienii/plasarii.. limita legii o cunoastem cu totii.. situatii limita se pot intampla si asta la fel..o stim cu totii..probabil de aceea unii sunt reticenti..dar nu cred ca despre pistoale/muschi/sabii este vorba aici, ci despre organizare/adunare/logistica/idei..abia apoi putem vorbi despre actiuni ce-si-cum..
Initial m-am inscris pe MNAB..nu m-a contactat nimeni (probabil din cauza faptului ca sunt mai orientati spre partea aia-Targoviste)..intre timp am vazut ca si site-ul/forumul lor a cazut de tot.. activitatea insa continua pe facebook/youtube..mai fac si repopulari.. bravo lor! sunt demni de lauda!
Fac un apel pentru cititorii topicului...abtineti-va de la comentarii inutile.. nu vrei sa te bagi-nu te baga..dar nu mai deranja oamenii care incearca sa creeze ceva cu dubiile tale..
Hai cu lista!!
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
- legionarul
- junior
sau...care poate lua legatura cu Stefan Matei de la MNAB..si facem "o filiala" Bucuresti.. ca tot se numeste miscarea nationala
"daca te doare-n cot de tot...vezi ca le-ai devenit complice.."
StefanG
Mai fa o lista reactualizata, s-ar putea sa ne adunam la 15buc
Mai fa o lista reactualizata, s-ar putea sa ne adunam la 15buc

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! 

Braconajul a luat amploare la noi in tara datorita unor lacune legislative. Potrivit legislatiei romanesti, braconierii pot fi pedepsiti doar daca sunt prinsi asupra faptului....ceea ce este foarte greu. Treaba cu DNA-ul este usor fantezista....ar trebui organizat flagrant "amaratului" de agent care se bucura la o sacosa de peste, sau vreun autodenunt al braconierului....si oricum DNA-ul se implica doar la prejudicii ce depasesc 100 mii de euro....
Si totusi cate ceva poate fi facut....de aceea ma bag si eu!
Briciu Alexandru
Si totusi cate ceva poate fi facut....de aceea ma bag si eu!
Briciu Alexandru
@legionarul
Sa sti ca Stefan Matei chiar a facut treaba in Dambovita, majoritatea braconierilor cand aud ca vin baieti lui Stefan o cam da in balbaiala ... am vazut cu ochii mei
Sa sti ca Stefan Matei chiar a facut treaba in Dambovita, majoritatea braconierilor cand aud ca vin baieti lui Stefan o cam da in balbaiala ... am vazut cu ochii mei

Sper sa ne ajute si Stefan Matei, macar cu ceva sfaturi de inceput, este un tip f ok si am sa incerc sa vorbesc cu el. RESPECT MAXIM PENTRU CE A FACUT, FACE SI VA MAI FACE! 

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!