[quote=" sau pt una custom ce blank trebuie?[/quote]
custom St. Croix Avid series fly rod blank (6' #3) built as a spinning rod
Asta e in videoclip
Metode de Ultralight Spin Casting
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
http://www.youtube.com/watch?v=7vJ_qSr_ ... re=relatedMuskMd scrie:de spin ???![]()
nu stiu. eu nu am vazut bat de spin care sa se compare cu asa ceva .....

- ovi_vl
- utilizator constant
am un shimano alivio de 2,1 m cu care am facut sute de lansari d astea pe sub mana, din lateral , pe diagonala cand pescuiesc pe canalele de evacuare dupa clean...mi se pare foarte ciudat pentru ca nu seamana deloc cu alivio pe care l am vazut eu la total fishing ... e lafel de moale ca ala din videoclip...pacat ca nu am o camera pentru slow motion,ca faceam si eu un demo
. Nu stiu daca s au fabricat modele de alivio slow...poate ca e facatura,si eu care vroiam sa o dau in schimbul unui bat mai rigid
acum stiu ca este exact ceea ce mi trebuie. Acum lansez la punct fix de 9 ori din 10...nu pot sa spun insa cate lingurite am lasat in copaci si in tufele de pe malul opus pana sa invat.

....pe o balanganitura de batz de asta am luat-o in barba de 2 ori, o data la pluta si o data la wb,cei mai mari cleni au fost intzepatzi superficial,am reusit doar sa ii admir,cu palmasii nu e problema se intzeapa singuri nici nu itzi dai sama cand a tras 
....nu pot sa spun ca batzul asa balanganicios nu e bun ptr rotative mici pana in max 3gr(dar si pestele e mik si se agatza singur
dar peste 3gr si la wb pe rau se schimba dramatik situatzia,intzepaturile le faci din fundul gradinii ca sa fi sigur ca se intzeapa bine sau in cel mai rau caz se produce efectul de prastie,plus ca si controlul nalucii e dificil in portziunile cu praguri si repegus mai puternik, cu alte cuvinte te uitzi cum itzi ia curentul naluca si o duce unde vrea muschiul lui ptr ca tu nu mai potzi controla naluca cu varful incovoiat....
....in orice caz acest tip de actine a batzului il folosesk numai la pescuit de pluta,e o placere sa vezi un cteno cum itzi ia fir pe un batz de asta cand dai aproape de mal cu coaja de paine,dar asta e alta poveste....
ps:daca ai in fatza numai trunchiuri de copacii si trebuie sa lansezi intre ei, sigur cu balanganitura asta de batz lasi toate rotativele si wb pana te invetzi cat de mult sa miste varful in asa fel incat sa cada naluca unde vrei tu(de obicei clenii stau intre tulpinile cazute,unde curentul nu e nici tare nici moale si unde trebuie controlata foarte bine naluca) nu unde lanseaza batzul din propia inertzie si iarta-ma doamne suntem in 2012 iar betze specializate sunt garla.......

....nu pot sa spun ca batzul asa balanganicios nu e bun ptr rotative mici pana in max 3gr(dar si pestele e mik si se agatza singur

....in orice caz acest tip de actine a batzului il folosesk numai la pescuit de pluta,e o placere sa vezi un cteno cum itzi ia fir pe un batz de asta cand dai aproape de mal cu coaja de paine,dar asta e alta poveste....
ps:daca ai in fatza numai trunchiuri de copacii si trebuie sa lansezi intre ei, sigur cu balanganitura asta de batz lasi toate rotativele si wb pana te invetzi cat de mult sa miste varful in asa fel incat sa cada naluca unde vrei tu(de obicei clenii stau intre tulpinile cazute,unde curentul nu e nici tare nici moale si unde trebuie controlata foarte bine naluca) nu unde lanseaza batzul din propia inertzie si iarta-ma doamne suntem in 2012 iar betze specializate sunt garla.......