merita banii firul asa: Fir textil Tuf Line XP Green 10lb/15
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
merita banii firul asa: Fir textil Tuf Line XP Green 10lb/15
Salut. In curand o sa primesc firul asta si eram curios, fiindca n-am mai folosit fire de la tuff line, daca e de calitate, daca da batai de cap, face peruci, rezistenta etc. 

- kingofbeasts
- veteran
Re: merita banii firul asa: Fir textil Tuf Line XP Green 10l
daca-l primesti gratis merita toti banii
dar daca-l platesti .....
e panglicuta, nu rezista bine la abraziune si cam grosut pentru cat tine (in kg)

e panglicuta, nu rezista bine la abraziune si cam grosut pentru cat tine (in kg)
Orice fir merita toti bani dacail primesti gratis
. Din pacate la mine nu e cazul. Oricum, firul asta e cel de pe totalfishing si ei se lauda ca e import din SUA. 

Eu mi-am cumparat acum o luna o rola de TUF Line de 6 lb de la Big xxx si l-am folosit la peste 10 partide de atunci. Pana acum firul s-a comportat excelent ! Super rezistent, desi e cel mai subtire, am tras crengi de multe kg pana la barca si de cele mai multe ori, am dezdoit carligul (Fudo) si firul nu s-a rupt. Pana acum nu s-a decolorat deloc si s-a comportat foarte bine in lanseuri, nu m-i s-a parut ca e panglica deloc...
Ca si concluzie, pentru mine cel putin, e cam cel mai bun fir - calitate/pret de la noi de pe piata.

Ca si concluzie, pentru mine cel putin, e cam cel mai bun fir - calitate/pret de la noi de pe piata.

- johnnybravo
- Moderator
adilucu il folosea, eu am ramas fidel power pro.
nu cred ca mai scrie pe aici dar stiu ca zicea ca-i mai mic in diametru ca powerpro raportat la aceeasi rezistenta.
nu cred ca mai scrie pe aici dar stiu ca zicea ca-i mai mic in diametru ca powerpro raportat la aceeasi rezistenta.
-
- veteran
Am luat eu o rola acum o luna si jumatate de la Total Fishing. Galben, 10 lb. Este panglica, s-a decolorat si are momente cand se rupe la strangerea nodului. Destul de rezistent, m-am taiat de cateva ori incercand sa trag de el. Nu este un fir rau, una peste alta, dar nu se compara cu Power Pro din State, dupa parerea mea.
L-am scos la apa firul asta. Deja s-a decolorat, dar n-as vedea in asta o mare problema. Destul de rezistent, mi-a lasat impresia ca poti trage fara frica chiar si la o agatatura mai serioasa. Nu a facut peruci si nu m-i s-a parut sa fie prea senzitiv, fata de alte fire nu se simte mai deloc jigu at. cand e recuperat pe fundul apei. Una peste alta, un fir decent. 

ca un reply la fire proaste..NU folositi Power Pro 8...cel mai de rahat fir cu putinta..recomandat de mag."Romanesti-Craiova"..made in USA...se despica si se rupe foarte usor...