merita banii firul asa: Fir textil Tuf Line XP Green 10lb/15

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catax4u
utilizator constant
utilizator constant

merita banii firul asa: Fir textil Tuf Line XP Green 10lb/15

Mesaj de catax4u » 01 Dec 2014, 19:38

Salut. In curand o sa primesc firul asta si eram curios, fiindca n-am mai folosit fire de la tuff line, daca e de calitate, daca da batai de cap, face peruci, rezistenta etc. :respekt:

kingofbeasts
veteran
veteran

Re: merita banii firul asa: Fir textil Tuf Line XP Green 10l

Mesaj de kingofbeasts » 01 Dec 2014, 20:32

daca-l primesti gratis merita toti banii ;) dar daca-l platesti ..... :oops: :roll:
e panglicuta, nu rezista bine la abraziune si cam grosut pentru cat tine (in kg)

catax4u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de catax4u » 01 Dec 2014, 21:51

Orice fir merita toti bani dacail primesti gratis ;). Din pacate la mine nu e cazul. Oricum, firul asta e cel de pe totalfishing si ei se lauda ca e import din SUA. :respekt:

Vlad13
junior
junior

Mesaj de Vlad13 » 02 Dec 2014, 08:30

Eu mi-am cumparat acum o luna o rola de TUF Line de 6 lb de la Big xxx si l-am folosit la peste 10 partide de atunci. Pana acum firul s-a comportat excelent ! Super rezistent, desi e cel mai subtire, am tras crengi de multe kg pana la barca si de cele mai multe ori, am dezdoit carligul (Fudo) si firul nu s-a rupt. Pana acum nu s-a decolorat deloc si s-a comportat foarte bine in lanseuri, nu m-i s-a parut ca e panglica deloc...
Ca si concluzie, pentru mine cel putin, e cam cel mai bun fir - calitate/pret de la noi de pe piata.

:respekt:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 02 Dec 2014, 22:58

adilucu il folosea, eu am ramas fidel power pro.
nu cred ca mai scrie pe aici dar stiu ca zicea ca-i mai mic in diametru ca powerpro raportat la aceeasi rezistenta.

spiridusul
veteran
veteran

Mesaj de spiridusul » 02 Dec 2014, 23:19

Am luat eu o rola acum o luna si jumatate de la Total Fishing. Galben, 10 lb. Este panglica, s-a decolorat si are momente cand se rupe la strangerea nodului. Destul de rezistent, m-am taiat de cateva ori incercand sa trag de el. Nu este un fir rau, una peste alta, dar nu se compara cu Power Pro din State, dupa parerea mea.

catax4u
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de catax4u » 20 Mar 2015, 10:12

L-am scos la apa firul asta. Deja s-a decolorat, dar n-as vedea in asta o mare problema. Destul de rezistent, mi-a lasat impresia ca poti trage fara frica chiar si la o agatatura mai serioasa. Nu a facut peruci si nu m-i s-a parut sa fie prea senzitiv, fata de alte fire nu se simte mai deloc jigu at. cand e recuperat pe fundul apei. Una peste alta, un fir decent. :respekt:

albert.C
veteran
veteran

Mesaj de albert.C » 20 Mar 2015, 20:49

ca un reply la fire proaste..NU folositi Power Pro 8...cel mai de rahat fir cu putinta..recomandat de mag."Romanesti-Craiova"..made in USA...se despica si se rupe foarte usor...

Scrie răspuns