Mai vreau o lanseta gumofila
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mai vreau o lanseta gumofila
salutare. caut ceva de 2.7 chiar 3 metri. Buna de jucat gume armate cu offset prin bradis, dupa stiuci. vreau sa pot lansa la distanta gume nelestate de la 5 grame in sus, suficient de senzitiva sa simt cum se prelinge guma prin bradis, dar sa pot scoate in forta si o stiuca cu un balot de iarba in gura ca doar in zona aia pescuiesc cu offset. am dubii mari ca gasesc asa ceva
ajutor!

- George1985
- veteran
Re: Mai vreau o lanseta gumofila
http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38112.html
Am vazut varianta mai puternica, o lanseta super.
Cu asta sigur dai de la 7gr pana in 30gr bine.
Inele cum trebuie, destul de usoara.
Ca de obicei Rapture sunt la inaltime!
Am vazut varianta mai puternica, o lanseta super.
Cu asta sigur dai de la 7gr pana in 30gr bine.
Inele cum trebuie, destul de usoara.
Ca de obicei Rapture sunt la inaltime!
multam, trecem pe lista, azi mergem sa o luam in brate 
am mai vazut adineauri un Black Bull de Cormoran, 2.70, cred ca 7-28 grame, se apropie de ce vreau eu numai ca e o idee cam balanganicioasa dupa gusturile mele.

am mai vazut adineauri un Black Bull de Cormoran, 2.70, cred ca 7-28 grame, se apropie de ce vreau eu numai ca e o idee cam balanganicioasa dupa gusturile mele.
Uite ca nu ma mai duc sa pun mana pe Rapture, ca tocmai mi-am luat un Turel de 2.70 si 7-28grame. Cum am pus mana dreapta pe ea, am dus stanga la buzunar. E fix ce cautam...
P.S. Eu am incercat sa ma abtin de la cheltuiala, am pipait chiar niste Baracude de 2.7, si cred ca de-aia mi-a sarit tandara si am ajuns sa imi iau Turelul
Am vazut insa un Warlock pe care il recomand la clean, e o lanseta foarte onesta la un million si ceva...
P.S. Eu am incercat sa ma abtin de la cheltuiala, am pipait chiar niste Baracude de 2.7, si cred ca de-aia mi-a sarit tandara si am ajuns sa imi iau Turelul

nu te mai saturi de peste,,...
)

Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
-
- utilizator nou
Fati un bat custom dupa specificatiile tale si asa vei avea in dotare ceea ce cauti