mai mananca stiuca?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
mai mananca stiuca?
De 2 luni pescuiesc intr o groapa de langa arges,aproape in fiecare partida prindeam,sapt trecuta a crescut argesu si a bagat apa, am pescuit azi 2 ore, apa e limpede, am vazut si cateva sarituri, intrebarea mea e daca mai mananca stiuca la artificiale in perioada asta..?eu n am avut niciun atac
- ppscslv123
- utilizator constant
Re: mai mananca stiuca?
N-am mai prins stiuca (pe Dunare) de aproape 2 luni, si nici sarituri n-am vazut! Cert e ca ambele maluri au setci intinse pe kilometri, iar aproape in fiecare noapte trece RENEL-ul pe Dunare sa citeasca contoarele speciilor de pesti.
Tragedia e ca Poitia de Frontiera nu stie nimic, iar cei de la ANPA iti dau peste nas (cand le spui ce, cand si cum) ca pescuitul comercial e legal (ca de tampiti intretin si culeg aia setcile intre 22:00-06:00), iar ca pe cei de la RENEL (cei care dau cu curent) n-au cum sa ii prinda ca braconierul cica arunca bateria in Dunare si scapa.
Tragedia e ca Poitia de Frontiera nu stie nimic, iar cei de la ANPA iti dau peste nas (cand le spui ce, cand si cum) ca pescuitul comercial e legal (ca de tampiti intretin si culeg aia setcile intre 22:00-06:00), iar ca pe cei de la RENEL (cei care dau cu curent) n-au cum sa ii prinda ca braconierul cica arunca bateria in Dunare si scapa.
Jurnal Pescuit pe Dunare: writing about passion, reviews & tips
Stiuca mananca tot timpul anului la artificiale. Sigur ca are momente...Atentie ca acum e posibil ,pe rauri, sa dea alea mari 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Nu stiu ce ziceti voi, poate sunt eu nepriceput si cativa cunoscuti de-ai mei...dar la noi nu mai vrea deloc!!! am o luna de cand nu am mai vazut o stiuca in carlig... desi incerc toate nebuniile din trusa. Poate vrea la voi.... eu stiu de la piscicultori, cand apa atinge sub 5 grade, deja pestii intra intr-o stare de latenta.... mai greu cu prinsul...
Money can't buy happiness, but it can buy a lot of fishing gear !
Problema e alta...innainte de depunere isi schimba dinti...de aia nu mananca f bine..
-
- veteran
Mananca, dar trebuie cautata in gropane , s-a prins duminica trecuta pe plastice la Buturugeni. Din cauza perioadei, e mai maraita si din cauza asta trebuie insistat mult mai mult decat vara pana ai un tzac.
Ca sa fii fericit pentru un an te insori, pentru inca doi ani divortezi, iar pentru toata viata inveti sa pescuiesti!
- hunting_fish
- veteran
Daca isi schimba dintii... Stomacul intra in hibernare? Sau? 

...... ><(((@> .......
-
- veteran
Doar biscuiti...

nu mai mananca! a intrat in prohibitie pana pe 17 martie 
si va mai intra o data pentru 60 de zile, cand incepe prohibitia generala (11 aprilie)

si va mai intra o data pentru 60 de zile, cand incepe prohibitia generala (11 aprilie)
Salut. Profit de subiectul asta legat de stiuca ca sa intreb cat de prinzator este salmo skinner, cam ce culoare e mai atractiva pt. stiuca? culoarea de la skinner SNO (un soi de negru cu burta rosie) a dat rezultate?