Localizare stiuca

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

stroemihai
utilizator nou
utilizator nou

Localizare stiuca

Mesaj de stroemihai » 23 Apr 2007, 09:18

Salut dragi colegi!
Sunt la inceputuri in pescuitul stiucii.....As dori sa va intreb despre localizarea stiucii in aceasta perioada a anului....stiu ca poate s-a ma scris despre asta pe forum....dar nu cred ca ar deranja pe cineva s-a mai faca inca o data si aici....
Merci mult!

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 23 Apr 2007, 09:45

caut-o langa stuf sau vegetatie, adancimi medii.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 23 Apr 2007, 10:00

cum a zis si adi, caut-o langa stuf, plauri(acolo unde a apucat sa creasca), sta dintoasa numai lipita de papuris, eu la ultima partida am scos vreo 2 mp de stuf incercand sa joc lingura acolo unde pandea...am gasit-o f. mofturoasa, am prins 90% numai pe caderea lingurii sau jucata fin din varful lansetei...a aparut miscare pe apa de pestisori, e cald afara, sunt factori care o fac sa vaneze rar si mai circumspecta decat toamna sau iarna, cand prindeam numai pe recuperare si cu atacuri in fortza!

adi777
veteran
veteran

Mesaj de adi777 » 23 Apr 2007, 10:29

Se pare ca anu asta sa cam prelungit perioada de depunere a stiucii. Posibile cauze ar putea fi anomaliile de temperatura din aceasta iarna, din lunile ianuarie si februarie. Daca se mentine temperatura circa 2 saptamani, fara scaderi bruste e posibil s-o gasesti si in alte locuri.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 23 Apr 2007, 10:37

Stuf, papuris, vegetatie bla, bla. Fiti barbati si ziceti unde creste stufu ala :twisted:
Ca langa stufu pe langa care am dat sambata nu cresteau stiuci, deci tre sa schimb stufu :lol:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 23 Apr 2007, 10:44

pe rauri o gasesti sub mal,unde a sapat apa,joci naluca vertical-oblic pentru a incerca sa o stimulezi,de multe ori nici nu e nevoie sa lansezi,pur si simplu joci naluca pe langa mal.atentie cum te apropii de mal :!:
vara cand e cald o mai gasesti la plajele cu apa mica lovind in bancurile de puieti.astea sunt cele mici-medii,cele mari intotdeauna sunt la adancimi mari si sunt foarte precaute.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 23 Apr 2007, 17:21

La unele partide mai "prelungite" , poti sa observi ( an unele zile) cand vaneaza ; e cel mai prielnic moment ptr. a pescui cu naluci ..! :wink:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Apr 2007, 18:14

Michael scrie:pe rauri o gasesti sub mal,unde a sapat apa,joci naluca vertical-oblic pentru a incerca sa o stimulezi,de multe ori nici nu e nevoie sa lansezi,pur si simplu joci naluca pe langa mal.atentie cum te apropii de mal :!:
vara cand e cald o mai gasesti la plajele cu apa mica lovind in bancurile de puieti.astea sunt cele mici-medii,cele mari intotdeauna sunt la adancimi mari si sunt foarte precaute.
ai dreptate michael,dar exista si exceptii si asta mi s-a intamplat mie ieri,cand la o rotativa Berti Clasic nr.4 am ratat captura vietii mele de pana acuma.
estimez marimea undeva pe la 1m.nu eram pregatit cu struna metalica si....s-a dus :cry:
restul este poveste si injuraturi cat cuprinde :lol:

mi-a dat aproape de mal cam la 5-6m si pe apa relativ medie spre mica,probabil venise dupa puiet
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Cati
senior
senior

Mesaj de Cati » 23 Apr 2007, 19:47

:lol: Adi , eu nu mai dau fara struna nici dupa salau , nu numai odata am patit-o ..! :lol: :lol: :lol:

hades
veteran
veteran

Mesaj de hades » 27 Apr 2007, 13:33

Daca urmaresti apa, o sa vezi pestisorii cum fud sau sar din apa...
Asa iti dai seama ca acolo a atacat stiuca.
Poate fi si biban, dar ......
Daca ai vointa poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, il lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Scrie răspuns