Localizare stiuca
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Localizare stiuca
Salut dragi colegi!
Sunt la inceputuri in pescuitul stiucii.....As dori sa va intreb despre localizarea stiucii in aceasta perioada a anului....stiu ca poate s-a ma scris despre asta pe forum....dar nu cred ca ar deranja pe cineva s-a mai faca inca o data si aici....
Merci mult!
Sunt la inceputuri in pescuitul stiucii.....As dori sa va intreb despre localizarea stiucii in aceasta perioada a anului....stiu ca poate s-a ma scris despre asta pe forum....dar nu cred ca ar deranja pe cineva s-a mai faca inca o data si aici....
Merci mult!
-
- veteran
cum a zis si adi, caut-o langa stuf, plauri(acolo unde a apucat sa creasca), sta dintoasa numai lipita de papuris, eu la ultima partida am scos vreo 2 mp de stuf incercand sa joc lingura acolo unde pandea...am gasit-o f. mofturoasa, am prins 90% numai pe caderea lingurii sau jucata fin din varful lansetei...a aparut miscare pe apa de pestisori, e cald afara, sunt factori care o fac sa vaneze rar si mai circumspecta decat toamna sau iarna, cand prindeam numai pe recuperare si cu atacuri in fortza!
pe rauri o gasesti sub mal,unde a sapat apa,joci naluca vertical-oblic pentru a incerca sa o stimulezi,de multe ori nici nu e nevoie sa lansezi,pur si simplu joci naluca pe langa mal.atentie cum te apropii de mal
vara cand e cald o mai gasesti la plajele cu apa mica lovind in bancurile de puieti.astea sunt cele mici-medii,cele mari intotdeauna sunt la adancimi mari si sunt foarte precaute.

vara cand e cald o mai gasesti la plajele cu apa mica lovind in bancurile de puieti.astea sunt cele mici-medii,cele mari intotdeauna sunt la adancimi mari si sunt foarte precaute.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
ai dreptate michael,dar exista si exceptii si asta mi s-a intamplat mie ieri,cand la o rotativa Berti Clasic nr.4 am ratat captura vietii mele de pana acuma.Michael scrie:pe rauri o gasesti sub mal,unde a sapat apa,joci naluca vertical-oblic pentru a incerca sa o stimulezi,de multe ori nici nu e nevoie sa lansezi,pur si simplu joci naluca pe langa mal.atentie cum te apropii de mal![]()
estimez marimea undeva pe la 1m.nu eram pregatit cu struna metalica si....s-a dus

restul este poveste si injuraturi cat cuprinde

mi-a dat aproape de mal cam la 5-6m si pe apa relativ medie spre mica,probabil venise dupa puiet
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.