legislatie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
legislatie
stiti careva vreun site unde pot vedea vreun tabel cu lunile interzise pescuitilui la rapitori ? pe categorii etc..
- mihaimircea
- veteran
de ce nu mergi la voi la filiala

Asta cu filiala a fost tare!Tare!
Mai degraba afli mersul trenurilor decat vreo informatie legata de pescuit.O sa gasesti o fufa care se face ca frunzareste acte si care o sa iti spuna ca e singura ca restul muncesc,contabilul e la banca(vesnic e acolo),directorul e in control,etc si ei de obicei sunt la vanatoare!
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!
Multi prosti, putine gloante!
Multi prosti, putine gloante!
salut
dupa parerea mea daca nici acolo nu il poate ajuta nimeni atunci situatia de acoloeste foarte grava
nu stiu cum este la voi dar la noi in fiecare miercuri de la 18 este sedinta la filiala unde se aduna conducerea si controlorii si se discuta problemele
incearca sa afli si tu cand se fac asa ceva la voi mai ales ca si tu esti un membru el filialei iar ei sunt pusi acolo sa te serveasca cu ori ce intrebare sau problema ai (doara platesti taxa)
salut si sper sa ti se rezolve problema
dupa parerea mea daca nici acolo nu il poate ajuta nimeni atunci situatia de acoloeste foarte grava
nu stiu cum este la voi dar la noi in fiecare miercuri de la 18 este sedinta la filiala unde se aduna conducerea si controlorii si se discuta problemele
incearca sa afli si tu cand se fac asa ceva la voi mai ales ca si tu esti un membru el filialei iar ei sunt pusi acolo sa te serveasca cu ori ce intrebare sau problema ai (doara platesti taxa)
salut si sper sa ti se rezolve problema