lanseta shimano diaflash 2.70 ml 7-21
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
lanseta shimano diaflash 2.70 ml 7-21
Salut baieti! Ma tot bate gandul sa imi cumpar aceasta lanseta, mai ales acum ca are un super pret (260 lei), insa nu stiu daca e o lanseta de calitate. O vreau pt voblere si linguri ... pt avati in special, dar nu numai.
Ma puteti ajuta cu o parere? Multumesc anticipat!!
Re: lanseta shimano diaflash 2.70 ml 7-21
pffff.... nimieni nimic? inseamna ca tre s-o iau....dsg scrie:Salut baieti! Ma tot bate gandul sa imi cumpar aceasta lanseta, mai ales acum ca are un super pret (260 lei), insa nu stiu daca e o lanseta de calitate. O vreau pt voblere si linguri ... pt avati in special, dar nu numai.
Poate ne spui si unde ai gasit-o la pretul asta ? 

Nu-mi dati sfaturi! Stiu sa gresesc si singur!
La Totalfishing... Încă e promotiel.nikku scrie:Poate ne spui si unde ai gasit-o la pretul asta ?

am modelul de 2.10,noua ,200 ron,transport inclus
te intereseaza?
te intereseaza?
Din cate vad nu e pe stoc : arunca o intrebare sa vezi daca o au pe stoc cei de la Normark in primul rand.dsg scrie:La Totalfishing... Încă e promotiel.nikku scrie:Poate ne spui si unde ai gasit-o la pretul asta ?
Sunt multe produse la promotie dar stoc 0 si in magazin si la distribuitor ...
www.pentrupescuit.ro
Am vb.... Comanda e înregistrată si confirmată .... 3 zile si e la mine ( după spusele lor)IlieNeamt scrie:Din cate vad nu e pe stoc : arunca o intrebare sa vezi daca o au pe stoc cei de la Normark in primul rand.dsg scrie:La Totalfishing... Încă e promotiel.nikku scrie:Poate ne spui si unde ai gasit-o la pretul asta ?
Sunt multe produse la promotie dar stoc 0 si in magazin si la distribuitor ...
Ai dreptate... nu mai este lanseta!!!! Eu aseară pe la 23 am facut comanda.... atunci era, oricum confirmarea am primit-o