Lanseta Savage Gear lrf 0,5-7g 2.10
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Lanseta Savage Gear lrf 0,5-7g 2.10
stiu modelul vechi, si ala era ok la clean, biban, pastrav, probabil ca si asta e la fel.
Urasc atarnatorii!
Eu as merge cu Cormoran ULX (modelul vechi pe care nu il mai gasesti in magazine, doar la cineva) sau Cormoran ULF, ori o lanseta de la Favorite, care e in aceeasi categorie ca si calitate/pret si cu un design mai misto
Avand in vedere ca folosesc voblere cu precadere 1-3g...Cormoranul ulf este de la 3-15g...
Pina acum am folosit fir monofilament de 0,14...daca trec pe un textil mai subtire am sanse sa arunc mai departe?
Pina acum am folosit fir monofilament de 0,14...daca trec pe un textil mai subtire am sanse sa arunc mai departe?
- stefanflorin
- veteran
vezi ca ULF e pana in 15g doar pe eticheta, realitatea e cu totul alta.
Urasc atarnatorii!
Eu am Rapture Green Creek 3-12gr, actiune M, foarte usoare. Am pescuit cu ea pe Siret si am prins atat clean cat si biban si chiar cateva marlite. Am pescuit cu ea si cu jiguri la biban din barca, in lipsa unei lansete dedicate pt asa ceva, si am prins chiar stiuca de peste 1kg. Lanseta s-a comportat foarte bine in driluri iar pretul este foarte bun , undeva in jur de 200lei.