Lanseta Rapture Droid
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
Lanseta Rapture Droid
Buna ziua colegi ,
A incercat cineva lanseta Rapture Droid , 2.4 m , 7-28 g ?
Re: Lanseta Rapture Droid
Am pipait-o la un prieten.Merita cei 190 de lei!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- utilizator nou
Multumesc de raspuns .
Lanseta este putin mai scumpa dar nu cu mult fata de pretul specificat de tine .
Altcineva ?
Lanseta este putin mai scumpa dar nu cu mult fata de pretul specificat de tine .
Altcineva ?
La noi atata este.Un bat bun de bani putini.
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- George1985
- veteran
O lanseta buna de stiuca si avat. 

-
- utilizator nou
Multumesc de răspunsuri , lanseta a intrat in posesia mea si din păcate nu este pe gustul meu asa ca se vinde sub pretul pietei.pentru doritori astept oferte pe privat. Lanseta este nou noutaflorin_florin scrie:Buna ziua colegi ,
Spune-ne si noua cum este batul ca sa stim caruia i se potriveste. Ce plusuri si ce minusuri vezi tu la el? Sensivitae, putere de aruncare, rigiditate., etc...
-
- utilizator nou
O sa va spun părerea mea personala cu privire la aceasta lanseta :vampir scrie:Spune-ne si noua cum este batul ca sa stim caruia i se potriveste. Ce plusuri si ce minusuri vezi tu la el? Sensivitae, putere de aruncare, rigiditate., etc...
Pentru pretul care il are are niste finisaje de exceptie,inelele sunt Fuji si compozie carbon cx1 care este destul de bun avand in vedere ca am avut un horizont progressive Inca de acum 4 ani .
Ca minus pentru mine este lunginea lansetei 2,4 m datorita lanseurilor destul de scurte. Aici am fist pacalit de o chestie de marketing.
Este o lanseta exclusiv pentru avat si stiuca,simte absolut tot daca ii pui un vobler,pilker,katmaster,rota
Tiva,etc.
Dar daca ii pui jig problems se schimba si aici spare un minus major.
Pentru jig ,de la Rapture exista seria Assasin, de exemplu asta http://www.totalfishing.ro/lanseta-rapt ... 38079.html . Sunt putine lansete "universale" care sa se descurce bine si cu voblere,oscilante si jig-uri...si oricum nu le vei gasi in gama aia de pret.Ideal ar fi sa ai doua bete,unul exclusiv de jig si altul pentru voblere,rotative,oscilante. Eu zic sa o pastrezi daca tot ai cumparat-o (oricum vei pierde ceva bani la revanzare) si sa-ti mai cumperi un bat specializat pentru naluci soft.florin_florin scrie: O sa va spun părerea mea personala cu privire la aceasta lanseta :
Pentru pretul care il are are niste finisaje de exceptie,inelele sunt Fuji si compozie carbon cx1 care este destul de bun avand in vedere ca am avut un horizont progressive Inca de acum 4 ani .
Ca minus pentru mine este lunginea lansetei 2,4 m datorita lanseurilor destul de scurte. Aici am fist pacalit de o chestie de marketing.
Este o lanseta exclusiv pentru avat si stiuca,simte absolut tot daca ii pui un vobler,pilker,katmaster,rota
Tiva,etc.
Dar daca ii pui jig problems se schimba si aici spare un minus major.