lanseta clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

bogdansalk
junior
junior

Re: lanseta clean

Mesaj de bogdansalk » 13 Apr 2013, 09:22

da ,dar cand te gandesti ca la aceiasi bani iei o cutie goala?...ma bate gandul sa-mi iau dar cred ca pana iau decizia se termina :oops:
sa vad romanul cum elibereaza pestii sub dimensiunile legale

chubyfisherman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de chubyfisherman » 19 Iun 2013, 21:38

Cu ocazia primului mesaj scris pe acest forum, tin sa va salut cu un deosebit respect.
Fiind pescar pe ape de munte gasesc in zona mea (pastrav, lipan si clean), am achizitionate atat lansete de spinning cat si un bat de fly si cele necesare pescuitului la aceste specii de pesti.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este legata de o noua achizitie...si anume unde sa putea gasii lanseta
Cormoran Carb-O-Star 1,95m 0.5-5g si daca stie cineva sa imi raspunda si la ce pret as putea sa o achizitionez.
Va multumesc anticipat.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 20 Iun 2013, 20:15

Dar dece intr-o plaja asa mica, maxim 5gr?
Ce vrei sa lansezi cu ea?
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

kleniacul
veteran
veteran

Mesaj de kleniacul » 20 Iun 2013, 21:40

chubyfisherman scrie:Cu ocazia primului mesaj scris pe acest forum, tin sa va salut cu un deosebit respect.
Fiind pescar pe ape de munte gasesc in zona mea (pastrav, lipan si clean), am achizitionate atat lansete de spinning cat si un bat de fly si cele necesare pescuitului la aceste specii de pesti.
Intrebarea mea pentru dumneavoastra este legata de o noua achizitie...si anume unde sa putea gasii lanseta
Cormoran Carb-O-Star 1,95m 0.5-5g si daca stie cineva sa imi raspunda si la ce pret as putea sa o achizitionez.
Va multumesc anticipat.
Bine ai venit.
Eu am luat-o de pe Ghencea,am tinut-o 2 ani cam degeaba,am donat-o unui amic.Atunci era in jur de 100 lei.

chubyfisherman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de chubyfisherman » 21 Iun 2013, 03:23

Ma gandeam la o putere asa mica de aruncare fiindca pescuisc in generel la pastrav pe cursul superior al Somesului si afluentii acestuiu unde pestii trec greu de 25 cm iar greutatile folosite nu depasesc 3-3,5g si cand mai fac o iesire in alta parte merg la clean pe Bistrita Ardeleana sau tot pe Somes dar pe partea colinara, unde nici acolo chiar daca intalnesti si capturi mai mari greutatea nalucilor tot nu depaseste 5-6g max.
Si asta mai mult asa ca un moft personal.
Deocamdata pescuiesc cu un Baltzer Manga Trot Spin 3-15g, Daiwa Exceler 2-10g si Energo Team Spin Blade L&K 0-10g, dar ma gandeam sa incerc si ceva mai usor.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Iun 2013, 10:02

Am inteles, dar cuentii nu sunt mai puternici, o lanseta mult prea UL cred ca ar ingreuna mult inteparea pestelui, parerea mea, tu faci ce vrei !
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

chubyfisherman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de chubyfisherman » 21 Iun 2013, 11:49

Iti dau dreptate perfecta cu inteparea pestelui, dar sa stii, ca Somesul superior chiar daca are un renume facut in apele sale cu curentii rapezi, in perioada lunilor de vara debitul scade vertiginos si totodata si puterea curentilor.
Oricum iti multumesc de sfat.
Ai o alta indrumare catre o lanseta? (as dorii daca se poate tot cu full-grip "motive personale" :headbash: )

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 21 Iun 2013, 12:36

AM inteles, totusi nu se stie niciodata cand intra surpriza, totusi, pentru mine, este mult prea sensibila!
Pai, uite, nici asta nu arata rau:
http://www.totalfishing.ro/maver-winner ... 16148.html
Poate asta:
http://www.totalfishing.ro/lanseta-okum ... 15205.html
Cam putine in plaja ai, cu siguranta gasesti ce ti se potriveste pana la urma :)!
Imagine
Fii pescar nu talhar.

chubyfisherman
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de chubyfisherman » 22 Iun 2013, 19:27

Si sa sti, ca uneori mai intra si surpriza. Pescuiam la sfarsitul verii trecute pe un rau unde credeam ca nu este nici tipenie de peste si, intra captura (record personal) 37cm. dril exceptional in apa pana la ouale de la picioare, o fumusete.
Am avut norocul sa pescuiesc cu Baltzer-ul care are un varf destul de sensibil si o rezerva de putere mare, cred ca daca aveam Exceler-ul il indoia pana in cotor.

Batul de la Maver arata bine si suna destul de interesant dupa caracteristici. Betele Okuma, nu stiu poate ma insel dar nu prea imi plac la capitolul finisaje. Nici excelerul nu sta foarte bine la acest capitol, dar e acceptabil.

Multumesc de recomandari.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 22 Iun 2013, 19:55

Atunci gandeste-te la Maver...cu placere 8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

Scrie răspuns