Lanseta clean-pastrav
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- cristinel33
- utilizator constant
Re: Lanseta clean-pastrav
Sincer sa va spun , deoarece stau prost cu timpul , la cele 7-8 partide de spin pe an nu vreau sa investesc mai mult . Poate cand o sa am mai mult timp ... , pana atunci merg pe okuma 7-0 .
Natura ne aseamana. Educatia ne deosebeste.
Nu merita investiți multi bani in echipamente la ce putin peste a mai ramas pe râuri...eu am folosit cu succes shimano catana la clean si am trecut la un echipament mult mai scump si sincer nu este mai nici o diferență...chiar este echipata cu inele si mandrina fuji...
Recent mi-am achizitionat Cormoran K-Don, actiune 2-15 g, la pretul de 140 de lei cat am dat pe ea isi face treaba foarte bine, ieri am prins stiuca de 3.5 kg, lanseta s-a comportat exemplar dar tin sa mentionez mi-am cumparat aceasta lanseta deoarece cea veche s-a rupt dar avand in vedere raportul calitate pret este excelenta.... Dar daca vrei ceva mai bun sfatul meu e sa investesti mai multi banuti intr-o lanseta....cristinel33 scrie:Sincer sa va spun , deoarece stau prost cu timpul , la cele 7-8 partide de spin pe an nu vreau sa investesc mai mult . Poate cand o sa am mai mult timp ... , pana atunci merg pe okuma 7-0 .
sau mai bune iti vand eu o okuma luremania de 3-12, parca, si 180 de cm. e in stare f buna, fa-mi o oferta:)
- cristinel33
- utilizator constant
A ramas okuma , luni sau marti ajunge la mine - multumesc tuturor pt. raspunsuri !!!

- cristinel33
- utilizator constant
Multumesc, dar deja am facut comanda ....Gardos scrie:sau mai bune iti vand eu o okuma luremania de 3-12, parca, si 180 de cm. e in stare f buna, fa-mi o oferta:)
Am luat de curand o lanseta Trabucco Invader 1-5gr 1.90m, E pur si simplu superba.
Shimano Catana este o lanseta cu raport pret-calitate f.bun (eu am 3buc) Mulineta ieftina si buna poti gasi la Okuma(Avenger) sau Ryobi(Ecusima)
O lanseta UL nu o sa-ti placa cum se comporta nici macar cu Mepps Aglia nr.1, in plus se echilibreaza perfect doar cu mulinete f. usoare, care sunt f. scumpe(minim 375RON) Eu prefer lansetele L si ML, acestea se echilibreaza perfect cu mulinetele marimea 1000 de la Shimano...
O lanseta UL nu o sa-ti placa cum se comporta nici macar cu Mepps Aglia nr.1, in plus se echilibreaza perfect doar cu mulinete f. usoare, care sunt f. scumpe(minim 375RON) Eu prefer lansetele L si ML, acestea se echilibreaza perfect cu mulinetele marimea 1000 de la Shimano...