LA TUNEL- BICAZ
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
LA TUNEL- BICAZ
Stie cineva daca in locul numit ,,La tunel,,din zona Bicaz se poate ajunge fara barca? Pana unde s-ar putea ajunge cu masina dinspre baraj? Exista vreo poteca pentru a cobora din drum spre acel loc fara echipament si aptitudini de alpinism?
-
- veteran
Re: LA TUNEL- BICAZ
ovio998 scrie:Stie cineva daca in locul numit ,,La tunel,,din zona Bicaz se poate ajunge fara barca? Pana unde s-ar putea ajunge cu masina dinspre baraj? Exista vreo poteca pentru a cobora din drum spre acel loc fara echipament si aptitudini de alpinism?
Vad ca se inghesuie multi cu informatiile despre acest loc. La intrarea pe baraj cum vii dinspre Bicaz se face un drum la stanga care merge paralel cu malul lacului pana la Izvorul Alb sau Baicului cum il numesc localnicii.Nu stiu exact coordonatele locului caci au trecut ceva ani dar poti sa faci cum am facut eu:mergi cu masina o anumita distanta,apoi cobori prin padure pana la malul lacului,te uiti in stanga,in drepta si unde vezi ca din mal iese o conducta de apa ce se varsa in lac,acela este locul numit "la tunel".E posibil sa fie masini parcate in zona si atunci il gasesti mai usor.Este poteca de coborare caci locul e ocupat mai tot timpul.Sa ai spor!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"