La rapitor in octombrie?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Stefan Tudose
- Moderator
-
- veteran
In complexul Reazem-Sinoe este mai predominant salaul si somnul decat stiuca, cauta salaul pe canalele(canalul 5).mai mult
Stiuca este multa in incinta la Periteasca, dar este greu de ajuns si nu mai stiu ce regim are acum(asta este singura locatie din complex in care am prins stiuca frumoasa).
Ce va fi in mijlocul lui octombrie nu cred ca stie nimeni, dar sanse sunt bune si la salau si la stiuca.
Fir intins!
Stiuca este multa in incinta la Periteasca, dar este greu de ajuns si nu mai stiu ce regim are acum(asta este singura locatie din complex in care am prins stiuca frumoasa).
Ce va fi in mijlocul lui octombrie nu cred ca stie nimeni, dar sanse sunt bune si la salau si la stiuca.
Fir intins!
Stefan , andrei-ovidiu are dreptate unde pescuiesc eu este mai multa stiuca decat salau shi biban astfel ca dau mai mult dupa stiuca (cam 75%) din timp shi doar in rest caut celelalte 2 specii , as ca la stiuca eu am ce mai mare incredere in linguri .de aceea sunt lingurile prima optiuneStefan Tudose scrie:@Irod
?De ce te-ai baza in primul rand pe linguri?
Ai vreo explicatie?
- nicolaesebastian
- junior
Salut,Irod scrie:
Stefan , andrei-ovidiu are dreptate unde pescuiesc eu este mai multa stiuca decat salau shi biban astfel ca dau mai mult dupa stiuca (cam 75%) din timp shi doar in rest caut celelalte 2 specii , as ca la stiuca eu am ce mai mare incredere in linguri .de aceea sunt lingurile prima optiune
unde dai la stiuca in zona clujului?
Merci
Nicu
Sportiv e pescarul care elibereaza toti pestii
hehe nu am spus ca pescuiesc in zona clujuluinicolaesebastian scrie:Salut,Irod scrie:
Stefan , andrei-ovidiu are dreptate unde pescuiesc eu este mai multa stiuca decat salau shi biban astfel ca dau mai mult dupa stiuca (cam 75%) din timp shi doar in rest caut celelalte 2 specii , as ca la stiuca eu am ce mai mare incredere in linguri .de aceea sunt lingurile prima optiune
unde dai la stiuca in zona clujului?
Merci
Nicu

dar in judetzul Cluj imi incerc norocul pe lacul Taga ; atat de pe mal cat shi din barca. in rest pescuiesc prin alte judetze
- mihaimircea
- veteran
- Dornea Ionut
- senior
Dar cleanul mai merge in octombrie?
Messenger: dorneai
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin
Mail: dorneai@yahoo.com
In rest, va... fir intins si peste-n punga...
Ca sa iti dai seama cat de prost esti, trebuie sa gandesti totusi putin

Si inca ce merge!!!Dornea Ionut scrie:Dar cleanul mai merge in octombrie?

Il prinzi si in decembrie..daca nu e inghetata apa
https://flyfishingoutlet.ro/ - Magazin online de pescuit la musca
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura
http://www.dreamfish.ro/ - Solutii complete pentru piscicultura