La curtea regelui clean

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 16 Ian 2006, 15:30

Parerea mea e ca voblerele sunt castigatoare detasat!

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Ian 2006, 15:33

dr.pike scrie:Parerea mea e ca voblerele sunt castigatoare detasat!
Asa ii zic si eu cuiva, dar el nu si nu... tot musca prefera.
Si daca nu da la musca, zice ca cel mai bine trage la visina... :D
Stie el cine :lol:

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 16 Ian 2006, 15:40

:D Chestia cu visina e tare :D :!: Am si eu o intrebare: cum "joaca" visina in apa, pe orizontala sau pe verticala? 8) Si inca ceva...cum ii atasaza ancorele?:D

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 16 Ian 2006, 15:47

dr.pike scrie:Parerea mea e ca voblerele sunt castigatoare detasat!
problema se pune d.p.d.v. al locului .
uite de ex. pe rau as spune ca e mai eficienta rotativa .. :D kmai ales in zona colinara , dar si in cea de ses .

remusnico
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de remusnico » 16 Ian 2006, 15:50

Dr. Pike, sa inteleg cumva ca de la gradinita ai trecut direct la stadiul de spiningar, fara sa-ti faci ucenicia la stationar?
Visina e o momeala irezistibila pt. clean, si se poate pune pe un carlig triplu, pentru pescuit cu plumb la fund, sau se poate pune o jumatate de visina pe carlig simplu, atunci cand dai la pluta. Cum anume pui visina pe carligul triplu, asta e secretul lui polichinelle (sper ca asa se scrie), pe care nu am de gand sa il divulg... :D

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 16 Ian 2006, 15:56

remusnico, si la pluta sa poate da cu visina intreaga, nu doar cu jumatate. si sa stii ca merge si mai sus, nu numai la fund :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 16 Ian 2006, 16:07

:))

mah paul, poate ca tipul ala nu se referea la o visina adevarata, la asta te-ai gandit? cu varga de musca poti sa pescuiesti imitatii de visine, dude, icre de peste, alevini, larve de tot soiul si cam toate felurile de mancare de pe meniul cleanului. in locul tau m-as simti cam trist afirmand sus si tare ca vobleru' bate filmul. nu de alta, dar trebuie sa tii cont de faptul ca tu pescuiesti exclusiv cu imitatii de pestisor la un peste care e prin definitie omnivor.

dr.pike
Moderator
Moderator

Mesaj de dr.pike » 16 Ian 2006, 16:19

@remusnico
Doar glumeam cu visina aia! Am trecut si eu prin faza de stationar, unii amici amintindu-mi si acum din cand in cand ca am fost candva "crapist" :D:D:D
PS Am prins si cleni la visina :)

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 16 Ian 2006, 16:21

Da, Eugen, m-am gandit eu si la asta.... Ca doar n-o sa arunce bunatate de visina la cleni.
Da' eu cum am pescuit cu visina numai la pluta, ma gandeam cu sa dea bietul om cu visina artificiala la pluta?
ce sa-i faci.. mai am de invatat... recunosc :)
dar trebuie sa tii cont de faptul ca tu pescuiesti exclusiv cu imitatii de pestisor la un peste care e prin definitie omnivor.
Pai da, dar prin acest fapt caut sa scot in evidenta trasaturile de rapitor ale cleanului :)
La faza cu visina, mi-a venit o idee.. sa incerc sa fac o visina artificiala cu... barbeta :)

Calone
veteran
veteran

Mesaj de Calone » 16 Ian 2006, 16:27

Ba Paule , pai sa ma ierte D-zeu , visina aia care ai sa o faci tu cu barbeta o sa constituie printre cleni un punct forte de atractie , exact cum constituie un elegant penis captivus plimbat printre o gasca de domnisoare ce viseaza sa devina doamne :P :lol: :lol:

Scrie răspuns