La curtea regelui clean
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Dr. Pike, sa inteleg cumva ca de la gradinita ai trecut direct la stadiul de spiningar, fara sa-ti faci ucenicia la stationar?
Visina e o momeala irezistibila pt. clean, si se poate pune pe un carlig triplu, pentru pescuit cu plumb la fund, sau se poate pune o jumatate de visina pe carlig simplu, atunci cand dai la pluta. Cum anume pui visina pe carligul triplu, asta e secretul lui polichinelle (sper ca asa se scrie), pe care nu am de gand sa il divulg...
Visina e o momeala irezistibila pt. clean, si se poate pune pe un carlig triplu, pentru pescuit cu plumb la fund, sau se poate pune o jumatate de visina pe carlig simplu, atunci cand dai la pluta. Cum anume pui visina pe carligul triplu, asta e secretul lui polichinelle (sper ca asa se scrie), pe care nu am de gand sa il divulg...

mah paul, poate ca tipul ala nu se referea la o visina adevarata, la asta te-ai gandit? cu varga de musca poti sa pescuiesti imitatii de visine, dude, icre de peste, alevini, larve de tot soiul si cam toate felurile de mancare de pe meniul cleanului. in locul tau m-as simti cam trist afirmand sus si tare ca vobleru' bate filmul. nu de alta, dar trebuie sa tii cont de faptul ca tu pescuiesti exclusiv cu imitatii de pestisor la un peste care e prin definitie omnivor.
Da, Eugen, m-am gandit eu si la asta.... Ca doar n-o sa arunce bunatate de visina la cleni.
Da' eu cum am pescuit cu visina numai la pluta, ma gandeam cu sa dea bietul om cu visina artificiala la pluta?
ce sa-i faci.. mai am de invatat... recunosc

La faza cu visina, mi-a venit o idee.. sa incerc sa fac o visina artificiala cu... barbeta
Da' eu cum am pescuit cu visina numai la pluta, ma gandeam cu sa dea bietul om cu visina artificiala la pluta?
ce sa-i faci.. mai am de invatat... recunosc

Pai da, dar prin acest fapt caut sa scot in evidenta trasaturile de rapitor ale cleanuluidar trebuie sa tii cont de faptul ca tu pescuiesti exclusiv cu imitatii de pestisor la un peste care e prin definitie omnivor.

La faza cu visina, mi-a venit o idee.. sa incerc sa fac o visina artificiala cu... barbeta