Buna ziua.
In primul rand, va spun ca am deschis acest topic deoarece nu imi vine nici o idee buna, care sa ma poata ajuta sa pescuiesc la clean toamna... Pe raul care pescuiesc eu, are maxim 20-30 m. Tmis-ul, insa eu pescuiam VARA din apa pana la brau-buric, si am prins destul de bine, acuma insa nu am cum din apa, si nu stiu cum sa fac ca sa pot sa pescuiesc din nou in aceasta metoda.. sa fiu la maxim 10 de malul opus, practic sa fiu eu in mijlocul, daca nu chiar dupa mijloc, inspre malul care lansez. ( Precizez ca malul inspre care lansez, nu poate fi ,,accesat'' sub nici o forma. )
Am o barcuta, din aceea ieftina, m-am gandit si la asta, insa nu am scos-o la ,,plimbare'' ca nu am avut timp... M-am gandit sa merg cu barca, si sa stau la approx 10 m de mal, de acolo lansez sub crengi , insa din barca oare am vreo sansa, nu agravez situatia,... ca probabil din barca nu poti sa arunci ,,pe sub mana'' adica din lateral eu asa arunc cam in 80 % din cazuri.Pestii nu se sperie. (din cate am cititi cica , ca NU )
De combinezon, am auzit, insa in primul rand sunt foarte scumpe, si apoi ingheti in ele,...
Si barca daca o ancorez cu un metal greu, de vreo 5 kg... aia ma tine ??...
Stiu ca pe timp de toamna, in iarna sigur.. cleni ii gasesc in ape mai adanci, insa vreau sa incerc si asa... Poate pestele rapitor vine in ape mai mici=calde dupe pestii prada, care de obicei la mal ii gasesti.
Va rog sa spune-ti cate ceva.... sa va dati cu parerea.. cred ca e un topic bun la ceva.... cel putin pentru mine... ( si nu cred ca-s singurul )
O zi buna.
La clean in perioada de Toamna
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Salut!edy.tm scrie:cred ca raman la ideea cu barcuta... insa inca nu m-am ,,dat'' cu ea... in curand am sa vad cum e pe o balta de prin apropiere...
Ai facut incercari cu ea.. inainte ? Intreb deoarece.. am de gand sa-mi iau si eu una insa.. mai tarziu, pt. o balta cu clean.. insa adancimea este cam mare (>2 m) si nu prea am cum iesii din mijlocul ierbii teafar... plus ca n-am chef sa uit ceva prin apa.
@ subiect. Pe balta cleanul ar trebuii sa traga mai tarziu ca pe rauri, unde apa deja s-a racit..
Spor la treaba si fir intins!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?