La clean, f?r? rezultate.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: La clean, f?r? rezultate.
Salutare...de 3 partide incoace scurte bineinteles max3,5ore atat imi permite timpul...nu am mai prins nimic nici macar un atac...pescuiesc pe ialomita in zona autostrazii spre ploiesti...
- andreifishing
- utilizator constant

Am plecat cu gândul la clean ?i am venit cu altul la scobar... fac trimitere la un alt topic, pentru cei ce cunosc scobarul aici http://www.rapitori.ro/forum/scobarul-n ... 37554.html
-
alinirimia
- utilizator nou

Anul asta a fost mult mai slab pe barajele de pe Riu Mare, nu prea au intrat cei mari, peste este destul, se vede de sus de pe baraj ca e neagra apa de ei. Are toane, pe linga asta " paste "la greu , am pastrat citiva mai rasariti si erau plini de iarba cind i-am despicat. In ultimii ani au fost golite pe rind pentru lucrari, populatia se reface rapid si practic un an doi e mai greu si trebuie sa stii in care sa nu pescuiesti. Ultimul de care stiu ca a suferit o golire de fund a fost chiar Gura Apei acu 2-3 ani.
- andreifishing
- utilizator constant

Asta nu ar fi o problem? s? aflu pentru c? atât tata cât ?i unchiul meu lucreaz? la Hidro ?i pot s? ?tiu exact când au foat golite ?i când vor mai fi din nou.alinirimia scrie:Anul asta a fost mult mai slab pe barajele de pe Riu Mare, nu prea au intrat cei mari, peste este destul, se vede de sus de pe baraj ca e neagra apa de ei. Are toane, pe linga asta " paste "la greu , am pastrat citiva mai rasariti si erau plini de iarba cind i-am despicat. In ultimii ani au fost golite pe rind pentru lucrari, populatia se reface rapid si practic un an doi e mai greu si trebuie sa stii in care sa nu pescuiesti. Ultimul de care stiu ca a suferit o golire de fund a fost chiar Gura Apei acu 2-3 ani.