La clean, fără rezultate.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: La clean, fără rezultate.
Salutare...de 3 partide incoace scurte bineinteles max3,5ore atat imi permite timpul...nu am mai prins nimic nici macar un atac...pescuiesc pe ialomita in zona autostrazii spre ploiesti...
- andreifishing
- utilizator constant
Am plecat cu gândul la clean și am venit cu altul la scobar... fac trimitere la un alt topic, pentru cei ce cunosc scobarul aici http://www.rapitori.ro/forum/scobarul-n ... 37554.html
-
- utilizator nou
Anul asta a fost mult mai slab pe barajele de pe Riu Mare, nu prea au intrat cei mari, peste este destul, se vede de sus de pe baraj ca e neagra apa de ei. Are toane, pe linga asta " paste "la greu , am pastrat citiva mai rasariti si erau plini de iarba cind i-am despicat. In ultimii ani au fost golite pe rind pentru lucrari, populatia se reface rapid si practic un an doi e mai greu si trebuie sa stii in care sa nu pescuiesti. Ultimul de care stiu ca a suferit o golire de fund a fost chiar Gura Apei acu 2-3 ani.
- andreifishing
- utilizator constant
Asta nu ar fi o problemă să aflu pentru că atât tata cât și unchiul meu lucrează la Hidro și pot să știu exact când au foat golite și când vor mai fi din nou.alinirimia scrie:Anul asta a fost mult mai slab pe barajele de pe Riu Mare, nu prea au intrat cei mari, peste este destul, se vede de sus de pe baraj ca e neagra apa de ei. Are toane, pe linga asta " paste "la greu , am pastrat citiva mai rasariti si erau plini de iarba cind i-am despicat. In ultimii ani au fost golite pe rind pentru lucrari, populatia se reface rapid si practic un an doi e mai greu si trebuie sa stii in care sa nu pescuiesti. Ultimul de care stiu ca a suferit o golire de fund a fost chiar Gura Apei acu 2-3 ani.