eu, de exemplu, as fi foarte curios sa-l vad pe wave pescuind pe razelm, cu plastice, la monturile la care a a mai avut succes
nu am vazut pe nimeni pana acum pescuind cu succes la salau altfel decat cu plastice si jig ( rar voblere )
sunt absolut convins ca am multe de invatat despre modul in care se folosesc monturile respective
ceea ce am invatat pana acum cu privire la pescuitul la jig, este pentru ca am fost pe balti normale si baraje cu pescari buni, care stiau " spilul "
am combinat acest lucru cu antrenament, care este de asemenea esential
anul trecut vara mergeam de doua ori pe saptamana, in timpul saptamanii, pe o balta sa pescuiesc la jig cate doua ore seara dupa ce veneam de la serviciu sau doua ore dimineata inainte s aplec la serviciu
de la 5 dimineata la 7-8, dus apoi si la birou
ziceau prietenii ca am inebunit
si prindeam doi strapazani la doua partide, pentru ca nu prea erau acolo, am invatat insa in schimb sa vad pe fir cea mai fina muscatura a salaului
puteam sa pescuiesc linistit cu par de lanseta si monofilament si daca salul mirosea naluca imi dadeam seama
vedeam chiar si cand cadea jigul pe spinarea chinezului, sa vezi atunci distractie fratioare

deci numai prin antrenament se capata mana, si mana face diferenta la jig