Jean Scurtu la Sarulesti...Revin

pescuit cu naluci, momeli artificiale: oscilante, rotative, voblere, twistere

Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori

Scrie răspuns
zumzum_5

Jean Scurtu la Sarulesti...Revin

Mesaj de zumzum_5 » 06 Aug 2006, 10:34

Imi cer scuze pt intirziere....vizionare placuta
http://www.youtube.com/watch?v=5U-2qPGjKMA

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Aug 2006, 10:52

:?: :?: :?: :?:
sa vedem ce?o discutie?............ :lol:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 06 Aug 2006, 18:03

Aveti ocazia sa vedeti doua parti de film ; una despre monturi si cealalta despre pescuitul la Jig. Vizionare placuta.
eu la sta m-am referit cand am spus ca nu se vede decat o discutie,din care eu unul scuzati-ma dar nu am dedus nimik.
zumzum_5 scrie:pai poate tu vrei sa vezi altceva....femei goale sau alte timpenii....nu e obligatoriu sa te si uiti mosule....vezi ca te asteapta aia la asociatia de proprietari sa-ti platesti intretinerea pe luna ianuarie.
cat priveste raspunsul tau zumzum,nu faci nimik altceva decat sa dai dovada de prostie si multa marlanie,nu ma mira ca strainii ne catalogheaza mereu daca in afara ajung specimene ca tine.
nu te obosii sa ma ataci ca nu voi mai raspunde indiferent ce vei scrie,nu meriti nici macar sa fii bagat in seama.

zumzum_5

Mesaj de zumzum_5 » 06 Aug 2006, 21:55

Andrei ce a spus Nea Jean e 100% adevarat! Din pacate in romania lucrurile sunt asa cum sunt...adica naspa. Intentia lui Jean nu a fost sa se dea mare....pur si simplu a spus cum stau lucrurile aici. Eu de la Jean am invatat sa pescuiesc...nu stiam nimik inainte . Iti trebuie timp si practica pt ca sa intelegi ce e ala pescuit sportiv. Din pacate in Romania sunt putini care practica pescuitul sportiv si foarte multi care practica "vinatoarea pestelui". Asta e diferenta la care s-a referit Jean si de aici vezi atitudinea celor care legifereaza pescuitul in Romania. Eu cred ca pt a fii un pescar bun in primul rind trebuie sa ai respect fata de peste si de natura in general.

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 06 Aug 2006, 22:16

Zum zum, imi pare bien ca ai pus, in sfarsit, link-ul. Data viitoare pune-l, te rog, de la inceput.

Tudor

Dady
veteran
veteran

Mesaj de Dady » 07 Aug 2006, 23:27

Bravo zumzum, ceva mai tirziu dar bine si atunci, am fost plecat dar am venit. Tot cu d-ale pescuitului. Felicitari si te astept sa ne mai intilnim pe la noi. Sanatate multa Jeane.

Scrie răspuns