Am fost la peste zilele trecute. Am stat si peste noapte. Cand s-a intunecat, am aprins o lanterna cu neon care lumina destul de bine cativa metri de balta. Cred ca lumina a atras pestisorii si ceva rapitori care ii plezneau la greu, in cativa metri de mal. Am pus un twister si am luat un strap de vreo juma' de kil, pe care l-am eliberat. Am mai incercat vreo doua ore cu tot ce am avut la mine, dar n-am mai avut nici un atac.
Stiti vreo naluca ce da rezultate in astfel de conditii?
intrebare
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Eu am patit ceva asemanator,pe Mures,ataca salaul obletii in mal,am prins bine cu un vbl minnow,la shaduri si gruburi nu am avut nici o prezentare.
http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!
Re: intrebare
ai incercat si cu voblere, sau doar cu twistere?MariusC scrie:[...] Am mai incercat vreo doua ore cu tot ce am avut la mine, dar n-am mai avut nici un atac.
Stiti vreo naluca ce da rezultate in astfel de conditii?
seara si noaptea am observat ca se prinde mai bine la vobler decat la twister...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
-
- veteran
nu stiu de unde-l am dar in trusa la mine exista un shad de 10 cm negru pe spate alb pe burta( dar fosforescent)...cand se intuneca tineam lanterna pe el cateva secunde si lumina super adevarat! n-am luat cu el dar am avut atacuri pe el noaptea cand nu ma ataca in alta naluca!
nu stiu und epoti gasi asa ceva dar merita cautat! eu pe asta cred ca l-am luat acum mai mult timp dintr-un magazin cand am cumparat mai multe shad-uri si s-a nimerit printre alea normale!
nu stiu und epoti gasi asa ceva dar merita cautat! eu pe asta cred ca l-am luat acum mai mult timp dintr-un magazin cand am cumparat mai multe shad-uri si s-a nimerit printre alea normale!